PS Move, τα καλύτερα games... γενικώς!

Σε όλη τη χρονιά της παρουσίας του στην αγορά, ποιά έχουν ξεχωρίσει;

Heavy Rain Move Edition

Και αυτός ο τίτλος δεν είχε σχεδιαστεί ειδικά για Move, είναι όμως από αυτούς στους οποίους υλοποιήθηκε ο έλεγχος με αναγνώριση κίνησης πολύ καλύτερα απ' όσο θα μπορούσε να φανταστεί οποιοσδήποτε. Η δημιουργία της Quantic Dreams παραμένει υπέροχη για όλους τους λόγους που είχαμε συγκεντρώσει στην πρώτη του εμφάνιση στην αγορά, με το Move ωστόσο γίνεται και περισσότερο προσβάσιμη στους μη-gamers (οι οποίοι θα εκτιμήσουν εξίσου την κινηματογραφική ατμόσφαιρα του τίτλου). Ειδικά στη χαμηλή τιμή που προσφέρεται πλέον (μικρότερη από τη μισή ενός νέου τίτλου για PS3), το Heavy Rain είναι "δύο σε ένα": υποχρεωτική αγορά και απλώς... "κλοπή"!

Child of Eden

Τίτλος αληθινά μοναδικός, η δημιουργία της Q Entertainment είναι ένας απίστευτος επί της οθόνης χορός από ήχους και χρώματα, τον οποίο ο παίκτης διαμορφώνει με τις κινήσεις του. Με το χειριστήριο του Move αυτός καταδεικνύει σημεία της οθόνης και τα "πυροβολεί" με ποικίλους τρόπους, ώστε να αντιμετωπίσει έναν εικονικό ιό που απειλεί να καταστρέψει τις ψηφιακές αναμνήσεις της ανθρωπότητας (επιστημονική φαντασία αλλά... δείχνει τέτοια κιόλας!). Είναι σχετικά σύντομος σε διάρκεια, όμως η απολαυστική μουσική, τα υπέροχα γραφικά και ό,τι αυτά συνεργαζόμενα προσφέρουν, είναι μία εμπειρία που κάθε κάτοχος PS3 και Move χρωστά στον εαυτό του να ζήσει, έστω και μία φορά!

Τα προαναφερθέντα games θεωρούμε ότι αξίζουν μία θέση στη συλλογή όχι μόνο κάθε κατόχου PS Move, αλλά κάθε κατόχου PlayStation3 γενικότερα. Αναφοράς, στο ίδιο πλαίσιο, αξίζει το πρώτο Start the Party (το νέο δεν μας άρεσε τόσο), το PlayStation Move Heroes (mini-games με πρωταγωνιστές διάσημους χαρακτήρες από σειρές τίτλων των PlayStation), καθώς και το Tumble (πωλείται μέσα από το PlayStation Network και είναι η πλέον διασκεδαστική έκδοση του... Jenga μπορεί να βρει κανείς!). Τα θρυλικά πλέον Killzone 3 και Resistance 3 επίσης αξίζουν αγοράς ανεξαρτήτως της υποστήριξης στο Move που προσφέρουν, συνδυάζονται όμως προτιμότερα με τα ειδικά περιφερειακά της Sony αν πρόκειται να τα παίξει κανείς στην ολότητά τους. Περισσότερα γι' αυτά τα περιφερειακά, στο αυριανό τμήμα της PlayStation Move Week του Αθηνόραμα Digital!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ