Project Gotham Racing 4 (Xbox 360)

Το στυλ είναι τα πάντα!

Τιμή: €0,00

Εταιρία: Microsoft

Το PGR3 ήταν ένα από τα αρχικά highlights του Xbox 360, κάνοντας τη μετάβαση στη hi-def και την online εποχή σαφώς επιτυχημένα. Λογικό, λοιπόν, να περιμένουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα από την Bizarre Creations στην δεύτερή της δημιουργία για το σύστημα της Microsoft… και το PGR4 είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Το gameplay στηρίζεται βεβαίως στο ίδιο σκεπτικό, στην γρήγορη μεν, αλλά και "στιλάτη" οδήγηση που βοηθά στη συγκέντρωση "βαθμών εντυπωσιασμού" (kudos). Με τη συγκέντρωση αυτών των βαθμών (και τη συμμετοχή σε διάφορα "πρωταθλήματα", με διαφορετικές απαιτήσεις στον τρόπο οδήγησης) οι παίκτες θα αποκαλύψουν βαθμιαία υψηλότερων επιδόσεων αυτοκίνητα και νέες περιοχές, σε καινούργιες πόλεις, όπου θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν για περισσότερα kudos. Και αφού αποκαλύψουν τα πάντα όσον αφορά το περιεχόμενο για έναν παίκτη, οι gamers έχουν πάντοτε την επιλογή να μεταβούν στο Xbox Live, όπου τους περιμένουν ουκ ολίγοι… "δάσκαλοι" στην εικονική οδήγηση!

Τα νέα στοιχεία στο PGR4 επικεντρώνονται τόσο στα "εφέ", όσο και στο περιεχόμενο. Πέρα από τις καινούργιες, εξαιρετικά σχεδιασμένες αγωνιστικές πίστες, η Bizarre φέρνει στο προσκήνιο τις καιρικές συνθήκες - με τρόπο όμως που πραγματικά επηρεάζει την έκβαση των αγώνων και τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων - καθώς και τις… μοτοσυκλέτες, οι οποίες συμμετέχουν "κανονικά και με το νόμο" σε αγώνες με αντιπάλους τετράτροχα! Ο έλεγχός τους είναι, δε, εκπληκτικά καλός, στο ίδιο επίπεδο με αυτόν που η Bizarre έχει τελειοποιήσει πλέον στα αυτοκίνητα.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα του νέου Project Gotham Racing, δεν περιμένει κανείς κάτι κατώτερο από το πάρα πολύ καλό - και αυτό ωστόσο αποδεικνύεται "λίγο" για να περιγράψει το πόσο απίθανα λεπτομερή μπορεί να είναι τα γραφικά, και πόσο προσεγμένος ο ήχος, στο νέο "διαμάντι" της Bizarre. Η παρουσίαση είναι ποιοτική και πρωτότυπη, ενώ οι διαθέσιμες επιλογές καλύπτουν ο,τιδήποτε θα ήθελε να έχει κανείς στη διάθεσή του για να "φέρει στα μέτρα του" τον τίτλο της Bizarre. Συνολικά, το PGR4 δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως το πληρέστερο "πακέτο" racing αυτή τη στιγμή σε next-gen φορμά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Είδος: Racing
Διάθεση: Microsoft Hellas
Βαθμολογία: *****

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ