Project CARS 2: μέσα στη χρονιά, πολλά υποσχόμενο

O τίτλος αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων των Slightly mad Studios και Namco-Bandai επιστρέφει δριμύτερος, εμπλουτισμένος

Η κατηγορία εκείνη των παικτών που προτιμούν τα games με οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας όπως τα PlayStation και Xbox έχει ομολογουμένως λιγότερες επιλογές στην συνομοταξία των τίτλων αγώνων ταχύτητας "ρεαλιστικού" προσανατολισμού απ' ότι οι "συνάδελφοί" τους των PC - μία τέτοια παραγωγή ωστόσο που αμφότεροι απόλαυσαν δεόντως την τελευταία διετία ήταν σαφέστατα το περίφημο Project CARS της Slightly Mad Studios. Μετά από την κυκλοφορία της πληρέστερης, Definitive Edition του τίτλου αυτού (που μάς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τον περασμένο Μάιο) ήταν πρακτικά... αναπόφευκτη η "συνέχεια" που επισημοποιήθηκε μόλις από την Slightly Mad Studios και την Bandai- Namco, η οποία θα εκδόσει τον νέο τίτλο στην Ευρώπη όπως έγινε και με τον αρχικό. Το trailer της ανακοίνωσης ακολουθεί:

Το Project CARS 2 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation4, Xbox One και PC στο τελευταίο τρίμηνο του 2017. Παραμένει εστιασμένο στην εξομοίωση - με την έννοια του αληθοφανούς αλλά δύσκολου χειρισμού που περιμένει κανείς από πολύ γρήγορα αυτοκίνητα σε συνθήκες αγωνιστικής οδήγησης - διατηρώντας πάντως όλες τις "βοήθειες" που επιτρέπουν και σε αρχάριους παίκτες να απολαύσουν την πληθώρα από αυτοκίνητα και αγωνιστικές πίστες που προσφέρει ο τίτλος. Η Slightly Mad Studios υπόσχεται στην δεύτερη έκδοση του Project CARS ακόμη υψηλότερου επιπέδου τεχνικό τομέα, βελτιώσεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης των οδηγών, προσθήκες επιλογών παιχνιδιού ανταγωνιστικής συμμετοχής μέσω Internet, καθώς και ρεαλιστική απόδοση διαφορετικών καιρικών συνθηκών κατά την διάρκεια εξέλιξης ενός αγώνα.

Από το Project CARS 2 έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε μία ποιοτική παραγωγή επιπέδου το λιγότερο αξιοπρόσεκτου, αν όχι κορυφαίου - έστω κι αν ο τίτλος των Slightly Mad Studios και Namco φέτος θα αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό στο PlayStation4 από το (επιτέλους) επερχόμενο Gran Turismo Sport και στο Xbox One από το Forza MotorSport 7, το οποίο η Microsoft αναμένεται ν' ανακοινώσει στην Ε3 2017 τον Ιούνιο και να διαθέσει τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Με την παράλληλη ανακοίνωση και προγραμματισμό για κυκλοφορία μέσα στο 2017 και των WRC6 (επίσης από την Namco Bandai), DiRT 4 (από την Codemasters) και Need for Speed (από την ΕΑ), πάντως, οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα έχουν φέτος άφθονες επιλογές στην αγαπημένη τους κατηγορία. Ποτέ κακό, αυτό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ