PlayStation: στην Black Friday 2022 με μεγάλες προσφορές

Σημαντικές εκπτώσεις σε συνδρομές PlayStation Plus αλλά και σε αμέτρητους τίτλους ΑΑΑ για PS5 και PS4

Στην μεγάλη εμπορική γιορτή της Black Friday (25/11) συμμετέχει ήδη, όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια, η Sony με πάρα πολλές και μεγάλες προσφορές τόσο μέσω των εμπορικών της συνεργατών όσο και μέσω PlayStation Store. Με αυτές τις εκπτώσεις απευθύνεται στην ευρύτατη κοινή εγκατετεστημένη βάση των PlayStation4 και PlayStation5 - που πλησιάζει πια τα 145 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως - με συνδρομές στην υπηρεσία πρόσθετης αξίας PlayStation Plus, με games και για τα δύο συστήματα, καθώς και με περιφερειακά ή αξεσουάρ τους.

Η κορυφαία προσφορά που κάνει η Sony στο κοινό των PlayStation φέτος δεν είναι άλλη από την μείωση τιμής της ετήσιας συνδρομής στο ανανεωμένο PlayStation Plus, η οποία προσφέρεται με έκπτωση της τάξης του 25% και για τα τρία της επίπεδα. Είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει φέτος και εξαιρετικά συμφέρουσα από πολλές απόψεις. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια έκπτωση μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι καταναλωτές έχουν ήδη ενεργή συνδρομή PS Plus πρώτου ή δευτέρου επιπέδου (Essential ή Extra δηλαδή) ώστε να την αναβαθμίσουν στο επόμενο. H Sony έχει επίσης μειώσει το κόστος απόκτησης των χειριστηρίων DualSense του PS5 (από €69.99 σε €49.99), αλλά και του σετ DualSense με FIFA 23 (από €119.99 σε €99.99).

Φυσικά στο πλαίσιο της Black Friday 2022 η Sony κάνει μεγάλες εκπτώσεις και σε games που αγοράζονται απευθείας από το PlayStation Store, τόσο για PlayStation4 όσο και για PlayStation5 (καθώς και σε κοινά τους games που προσφέρουν αναβάθμιση στην έκδοση του δεύτερου). Παρόντες είναι σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι τίτλοι της ίδιας της Sony και για τα δύο οικιακά PlayStation - στην σχετική λίστα τους διακρίνουμε όλους, από τους φετινούς GT7 ή Horizon Forbidden West μέχρι τους πάρα πολύ πρόσφατους Stray ή The Last of Us Part I - με μειώσεις τιμής που κυμαίνονται ανάμεσα στο 20% και το 75%, καθώς και νέοι διακεκριμένοι μεγάλων εκδοτών, όπως οι Gotham Knighs, FIFA 2023 ή NBA 2K23 με μειώσεις τιμής ανάμεσα στο 30% και το 70%.

Η Sony έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα για τις προσφορές που κάνει στο πλαίσιο της Black Friday και τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προστεθούν ορισμένες εκπλήξεις εκεί - έχει ένα νόημα λοιπόν οι φίλοι των PlayStation να την επισκέπτονται τακτικά. Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν έως και την ερχόμενη Δευτέρα 28/11, την λεγόμενη Cyber Monday δηλαδή. Και... καλές επιλογές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ