PlayStation: νέες Χριστουγεννιάτικες προσφορές

Μεγάλες εκπτώσεις στο PS VR, σε συνδυασμό του με PS4 και, φυσικά, σε αμέτρητα ποιοτικά games

H εορταστική περίοδος βρίσκεται πλέον όχι... προ των πυλών, αλλά σε εξέλιξη - και η Sony έχει ετοιμάσει καινούργια σειρά από προσφορές στοχεύοντας τόσο το μεγάλο κοινό των καταναλωτών που έχουν ήδη PlayStation4, όσο και εκείνο που δεν είχε μέχρι στιγμής αποκτήσει ένα. Διαθέσιμες τόσο για τους μεν όσο και για τους δε βρίσκονται ήδη προτάσεις τόσο σε κορυφαία video games με θεαματικά μειωμένες τιμές, όσο και προτάσεις για απόκτηση του περιφερειακού εικονικής πραγματικότητας της Sony, του PlayStation VR, είτε... με, είτε χωρίς PS4 σε κόστος περισσότερο ελκυστικό από ποτέ.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: για τις επόμενες 2 εβδομάδες (ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα που βρίσκονται με αυτόν τον συνδυασμό στην αγορά) μπορεί να αποκτήσει κανείς το εισαγωγικό μοντέλο PlayStation4 και το PlayStation VR μαζί στην τιμή των €329 (!). Αυτή περιλαμβάνει όχι μόνο την πλήρη έκδοση του PS VR, την νεότερη μαζί με την PlayStation Camera δηλαδή, αλλά και αντίτυπο του AstroBot, ενός από τα πλέον ποιοτικά, διασκεδαστικά games εικονικής πραγματικότητας αυτήν την στιγμή.

Για όσους και όσες έχουν ήδη PS4/PS4 Pro κι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση στον κόσμο του PlayStation VR, η Sony έχει καταστήσει διαθέσιμες δύο άλλες προσφορές. Η μία κοστίζει μόλις €199 για την πλήρη έκδοση του PS VR (συμπεριλαμβανομένης της κάμερας δηλαδή) και αντίτυπο του VR Worlds, της προσεγμένης συλλογής mini-games εικονικής πραγματικότητας της Sony. Η άλλη προσφορά, πολύ περισσότερο συμφέρουσα κατά την γνώμη μας, περιλαμβάνει προς €229 όλα τα παραπάνω αλλά και συνοδευτικά αντίτυπα τεσσάρων ακόμη κορυφαίων παραγωγών εικονικής πραγματικότητας: των The Elder Scrolls V Skyrim VR, Astro Bot, Doom VFR και WipEout Omega Collection.

Έπειτα... games, φυσικά! Οι κάτοχοι PS4/PS4 Pro μπορούν να βρουν αυτές τις ημέρες στα καταστήματα (και μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων εννοείται) κορυφαίες παραγωγές της Sony σε υλική μορφή. Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα είναι τα Detroit (€19.99), God of War (€29.99), Gran Turismo Sport (€19.99), PlayLink Hidden Agenda (€9.99), Horizon Zero Dawn Complete Edition (€29.99), Spider-Man (€39.99), Uncharted The Lost Legacy (€19.99) και PlayLink Η Γνώση Είναι Δύναμη (€9.99).

Πολύ μεγάλες εκπτώσεις, άλλωστε, περιμένουν το κοινό του PS4 στο PlayStation Store, όπου σχεδόν 100 διαφορετικά games προσφέρονται με τιμές μειωμένες κατά έως και 75% (!) για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus της Sony. Για τους μη συνδρομητές υπάρχουν εννοείται επίσης προσφορές - π.χ. δύο τίτλοι ΑΑΑ προς €30, πολλά "διαμάντια" της βιβλιοθήκης του PS4 με λιγότερα από €10 - ενώ περιμένουμε βεβαίως και τις... "ξαφνικές" προσφορές (flash sales) σε κορυφαία games που θα ισχύσουν για ένα εικοσιτετράωρο μόνο. Οποιαδήποτε είδη games κι αν τυγχάνουν τ' αγαπημένα για κάθε κάτοχο PS4, στο PS Store είναι βέβαιο πως οι... πειρασμοί τις επόμενες μέρες θα είναι πολλοί. Όπως πρέπει, άλλωστε!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/12]: Η Sony Hellas ξεκίνησε τις προσφορές της και στα PlayStation4 αυτά καθ' αυτά, προωθώντας το εισαγωγικό μοντέλο PS4 με αποθηκευτικό χώρο στα 500 GB αντί μόλις €199 και παράλληλα το ίδιο μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ προς €100 φθηνότερα. Αντίστοιχη μείωση τιμής γίνεται και σε συγκεκριμένες εμπορικές συσκευασίες PS4 Pro, των οποίων όμως η διαθεσιμότητα είναι ήδη σχετικά χαμηλή. Όλες οι προσφορές ισχύουν βεβαίως μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων στην ελληνική αγορά. Καλές γιορτές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ