PlayStation: εορταστικές προσφορές σε όλα

Μεγάλες εκπτώσεις σε PS4/PS4 Pro, PS VR και σε πάνω από 500 διαφορετικά games σε υλική ή ψηφιακή μορφή

H εορταστική περίοδος του 2019 βρίσκεται σε... πλήρη εξέλιξη και η Sony έχει ετοιμάσει νέα σειρά από προσφορές στοχεύοντας τόσο το μεγάλο κοινό των καταναλωτών που έχουν ήδη PlayStation4, όσο κι εκείνο που δεν είχε ως τώρα αποκτήσει ένα. Στους δεύτερους ο ιαπωνικός κολοσσός προωθεί φέτος όλα της τα μοντέλα PS4 στο χαμηλότερο κόστος που τα έχει προσφέρει ποτέ. Διαθέσιμες άλλωστε, τόσο για τους μεν όσο και για τους δε, είναι προτάσεις σε κορυφαία games με θεαματικά μειωμένες τιμές, αλλά και προτάσεις για απόκτηση του περιφερειακού εικονικής πραγματικότητας της Sony, του PlayStation VR, σε κόστος άκρως ελκυστικό.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: έως και τις 29/12 η Sony προωθεί το εισαγωγικό μοντέλο PS4 με αποθηκευτικό χώρο στα 500 GB αντί μόλις €199 (από €309) και παράλληλα το ίδιο μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ προς €100 φθηνότερα (€259 από €359 μαζί μάλιστα με δεύτερο χειριστήριο). Αντίστοιχη μείωση τιμής γίνεται και στο PS4 Pro, του οποίου η απλούστερη έκδοση πωλείται προς €299 (από €409) ή με κάποια χρήματα παραπάνω συνδυασμένο με games όπως τα Death Stranding και FIFA 20.

Για όσους και όσες έχουν ήδη PS4/PS4 Pro κι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση στον κόσμο του PlayStation VR, η Sony κάνει δύο προσφορές. Η μία κοστίζει μόλις €199 για την πλήρη έκδοση του PS VR (συμπεριλαμβανομένης της κάμερας δηλαδή) και αντίτυπο του VR Worlds, της συλλογής mini-games εικονικής πραγματικότητας της Sony. Η άλλη προσφορά, περισσότερο συμφέρουσα θεωρούμε, περιλαμβάνει προς €229 όλα τα παραπάνω και μαζί αντίτυπα τεσσάρων ακόμη κορυφαίων παραγωγών VR: των The Elder Scrolls V Skyrim VR, Astro Bot, Doom VFR και WipEout Omega Collection. Μία παραλλαγή του δεύτερου αντικαθιστά τα Doom VFR και Wipeout με τα Resident Evil 7 και Everybody's Golf, πάντοτε στο μειωμένο κόστος των €229.

Έπειτα... games, φυσικά! Οι κάτοχοι PS4/PS4 Pro μπορούν να βρουν αυτές τις ημέρες στα καταστήματα (και μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων εννοείται) κορυφαίες παραγωγές της Sony σε υλική μορφή. Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα είναι τα Spider-man (€19.99), God of War (€14.99), Gran Turismo Sport (€14.99), Horizon Zero Dawn Complete Edition (€14.99), Days Gone (€39.99), Uncharted 4 (€14.99) και PlayLink Η Γνώση Είναι Δύναμη (€9.99). Ακόμη και πάρα πολύ πρόσφατα games επιπέδου ΑΑΑ, όπως τα Death Stranding και Concrete Genie, έχουν δεχθεί προσωρινή μείωση τιμής (€49.99 και €19.99 αντίστοιχα). Αξιοπρόσεκτη είναι και η μείωση στο κόστος πώλησης των extra χειριστηρίων για PS4, των DualShock4, καθώς η τιμή τους σε όλα τα χρώματα διαμορφώνεται από €59.99 σε €49.99 μόνο για την διάρκεια των εορτών.

Πολύ μεγάλες εκπτώσεις, άλλωστε, περιμένουν το κοινό του PS4 στο PlayStation Store. Αυτές είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου αλλά βρίσκονται πλέον στο αποκορύφωμά τους και έχουν επεκταθεί χρονικά έως και τις 17/1, καλύπτοντας πάνω από 1000 (!!!) διαφορετικούς τίτλους ή extra περιεχόμενο γι' αυτούς. Το επίπεδο των εκπτώσεων αγγίζει το 75% (!) για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, αλλά και για τους μη συνδρομητές υπάρχουν αμέτρητες προσφορές με μειώσεις τιμών της τάξης του 35%-65% σε πολλά νέα ή/και κορυφαία games.

Υπάρχουν επίσης πραγματικά "διαμάντια" της βιβλιοθήκης του PS4 με λιγότερα από €10, πάρα πολλά games όλων των ειδών με κόστος μικρότερο των €5, €3 ή και... €1 (!), ενώ πιθανές συνεχίζουν να είναι και οι... "ξαφνικές" προσφορές (flash sales) που ισχύουν για ένα εικοσιτετράωρο μόνο. Οποιαδήποτε είδη games κι αν τυγχάνουν τ' αγαπημένα για κάθε κάτοχο PS4/PS4 Pro, στο PS Store είναι βέβαιο πως οι... πειρασμοί τις επόμενες μέρες θα είναι πολλοί. Όπως πρέπει, άλλωστε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ