Παίζεις Pro; Κερδίζεις Bravia!

Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην Pro Evo League. Το' χεις;

Μπορεί τα... σκληρά ντέρμπι που έχουμε παρακολουθήσει ανάμεσα στα FIFA και Pro Evolution Soccer των ΕΑ και Konami αντίστοιχα να έχουν ενδιαφέρον (και οπαδούς με συγκεκριμένη άποψη για το σκορ!), όμως η δημοτικότητα της σειράς των Pro Evo αναμφίβολα παραμένει πάρα πολύ μεγάλη και στη χώρα μας. Οι πολλές χιλιάδες Έλληνες φίλοι του τίτλου ποδοσφαίρου της ιαπωνικής εταιρείας, λοιπόν, αναμφίβολα θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό τη συμμετοχή για πρώτη φορά και της χώρας μας στο Pro Evo Soccer League 2010, του παγκόσμιου πρωταθλήματος PES, χάρις στην διοργάνωση τοπικών πρωταθλημάτων από την αντιπροσωπεία της Konami στην Ελλάδα, τη Zegetron.

Το PES League είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το 2002. Φέτος θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και Έλληνες πρωταθλητές, προκειμένου να αποδείξουν την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο και να διεκδικήσουν μεγάλα δώρα.

Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος στην PES League είναι απλή: στην εμπορική συσκευασία του τίτλου Pro Evolution Soccer 2010 για PS2, PSP και PS3 θα υπάρχει ειδικό έντυπο μ' ένα μοναδικό κωδικό. Οι gamers θα πρέπει να επισκεφθούν το ελληνικό Web site που δημιούργησε η Zegetron γι' αυτό το σκοπό (www.pes-league.gr) κι εκεί να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό αυτό για να εγγραφούν σε κάποιο από τα υπο-πρωταθλήματα του PES League 2010. Έτσι αποκτούν το δικαίωμα να συμμετάσχουν δωρεάν σε μια από τις διοργανώσεις του ελληνικού PES League, σε μία από τις πόλεις της επιλογής τους. Για εκείνους ή εκείνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χωρίς να αγοράσουν τον τίτλο πάντως, θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν κωδικό εγγραφής μέσα από το Web site.

Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε 7 πόλεις της Ελλάδας: Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Πειραιά και Αθήνα. Ο ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα την άνοιξη του 2010, και ο παγκόσμιος τελικός σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη το φθινόπωρο του 2010. Οι δύο πρώτοι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν και θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο τελικό εντελώς δωρεάν, ενώ τα έπαθλα των νικητών σε κάθε πόλη θα είναι επίσης ενδιαφέροντα. Ο νικητής της 1ης θέσης κερδίζει μία τηλεόραση Sony Bravia KDL-40S5600, αυτός της δεύτερης ένα PlayStation3, ενώ αυτός της τρίτης μία συσκευή GPS της Mio. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων και το PES League γενικότερα οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr μπορούν να βρουν στο προαναφερθέν Web site της Zegetron.

Η ελληνική εταιρεία υπόσχεται να προωθήσει την ενέργειά της κατάλληλα, πραγματοποιώντας διαφημιστική καμπάνια για το PES League 2010 με διαφημίσεις outdoor, διαφημίσεις LED σε μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spot, καταχωρήσεις σε περιοδικά και αθλητικές εφημερίδες, καθώς και παρουσία σε online μέσα. Αυτό που ενδιαφέρει περιοσσότερο εμάς τους gamers, πάντως, είναι το γεγονός ότι η νέα έκδοση έχει καλύτερα γραφικά από κάθε άλλη φορά, εξελληνισμένα menu επιλογών στα PS3 και PS2, καθώς και τις επίσημες ελληνικές ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο τίτλος κυκλοφορεί στα καταστήματα στις 22 Οκτωβρίου. Στη σέντρα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ