Νέο Buzz στα ελληνικά. Έρχεται!

Και μ' ερωτήσεις για ελληνική μουσική...; Ω, ναι!

Τα video games "της παρέας", που παίζονται καλύτερα στο σαλόνι με φίλους, είναι δικαιολογημένα από τα πιο δημοφιλή - κι αυτά που θυμίζουν... τηλεπαιχνίδι ίσως τα πιο ενδιαφέροντα. Τα οικιακά PlayStation έχουν παράδοση στη συγκεκριμένη κατηγορία - για την ακρίβεια την καθιέρωσαν, ειδικά στο PS2 - και πέρυσι η Sony προσέφερε την πρώτη τέτοια "νέας γενιάς" παραγωγή, υψηλής ευκρίνειας και Δικτυακή, με το Buzz Quiz World για το PS3. O τίτλος ήταν πάρα πολύ καλός (δεν το... χαρίζουμε ακριβώς το 5/5!) αλλά, εξίσου σημαντικό, ήταν και ο πρώτος εξ ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα. Η εμπορική επιτυχία του για τα δεδομένα της αγοράς μας ήταν δικαίως μεγάλη και ο καλύτερος λόγος για να προσφέρει φέτος η Sony Hellas μία δεύτερη τέτοια πλήρως εξελληνισμένη παραγωγή. Αναφερόμαστε στο Buzz: το Απόλυτο Μουσικό Quiz!

Όπως όλοι οι τίτλοι της σειράς των Buzz, αντικείμενο και στον νεότερο είναι οι ερωτήσεις γνώσεων - αυτή τη φορά με θέμα τη μουσική. Οι ερωτήσεις αυτές είναι χιλιάδες διαφορετικές αλλά, το σημαντικότερο, αφορούν και στο "δικό μας" ρεπερτόριο, αφού το θέμα τους καλύπτει και όλους σχεδόν τους διάσημους Έλληνες τραγουδιστές και καλλιτέχνες του πενταγράμμου γενικότερα. Το γεγονός αυτό - σε συνδυασμό με το όλο εξελληνισμένο περιβάλλον του τίτλου φυσικά - αυξάνει... γεωμετρικά τον αριθμό των ανθρώπων θα ενδιαφερθούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με το νέο μουσικό Buzz. Γιατί, ε, όπως και να το κάνουμε, καλός ο συναγωνισμός και η σύγκριση γνώσεων στα διάφορα είδη, αλλά οι παρέες που δεν παίζουν και πολλά games, άλλα συνήθως ακούν...!

To καινούργιο Buzz φέρνει και στη σειρά της Sony συνολικά μία σειρά από νέα στοιχεία. Είναι ο πρώτος της που προσφέρει συμβατότητα με το PlayStation Move, για παράδειγμα, ώστε οι παίκτες να εισάγουν το πρόσωπό τους στον τίτλο ή να αξιοποιούν το χειριστήριό του. Επιτρέπει την προσαρμογή στον τρόπο παιχνιδιού - και σε άλλα στοιχεία του - περισσότερο από τους προκατόχους του. Θα αξιοποιήσει, δε, το PlayStration Network όχι μόνο για να δημοσιεύουν οι χρήστες τα αστεία video που μπορούν να δημιουργήσουν παίζοντας, αλλά και για να επεκτείνει το περιεχόμενό του με περισσότερες ερωτήσεις στο μέλλον.

Το Buzz: το Απόλυτο Μουσικό Κουίζ θα βρίσκεται στα ελληνικά καταστήματα αποκλειστικά για το PlayStation3 στις 21 Οκτωβρίου, τόσο σε αυτόνομη μορφή (για όσους και όσες έχουν τα σχετικά χειριστήρια buzzers από τον περυσινό τίτλο), όσο και σε μορφή σετ (ο νέος τίτλος με 4 buzzer). Ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες - και αναλυτική παρουσίαση για την καινούργια πρόταση της Sony - το Αθηνόραμα Digital θα δημοσιεύσει τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ