Νέες κληρώσεις, νέα δώρα

Κερδίστε AAA video games για PSP και PS3

Η Pixar είναι μία εταιρεία που ποτέ δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει με τις απίστευτες ταινίες της - και το πρόσφατο Up όχι απλώς δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά δικαιούται περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες σινεπιτυχίες της, όπως τα Wall-E και Ratatouille. Οι ταινίες 3D animation, δε, πάντοτε προσφέρονταν για... αλληλεπιδραστικές εκδοχές, video games δηλαδή, εξ ου και ο τίτλος της THQ που κυκλοφορεί για όλα τα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης και για Η/Υ.

Η Zegetron, αντιπρόσωπος εταιρεία της THQ στη χώρα μας, προσφέρει σε 20 φίλους και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιχνιδιού Up για το PlayStation3 της Sony. Ο τίτλος περιέχει μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας, όλους τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να παίζεται ευχάριστα τόσο από μικρά, όσο και από... μεγάλα παιδιά!

To PSP, από την άλλη πλευρά, είχε... "ξεκουραστεί" το καλοκαίρι από πλευράς νέων κυκλοφοριών, καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα οι ποιοτικές παραγωγές που έρχονται να προστεθούν στον κατάλογό του αυξάνονται γοργά. Η Sony φυσικό είναι να υπογράφει μερικές από τις κορυφαίες ανάμεσά τους - και τέτοια είναι τα games που η Sony Hellas δίνει την ευκαιρία σε 10 φίλους και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν σε μορφή UMD για όλα τα PSP που χρησιμοποιούν τα πασίγνωστα δισκάκια.

Τα 5 από αυτά τα δισκάκια αφορούν στο κορυφαίο "φορητό" racing game της χρονιάς: αναφερόμαστε φυσικά στο Gran Turismo PSP, την έκδοση του διάσημου driving simulator που... μπορεί να παιχθεί παντού, προσφέροντας μεγάλη γκάμα από αυτοκίνητα και αγωνιστικές πίστες. Tα άλλα 5 αφορούν στην ολοκαίνουργια "φορητή" έκδοση του MotorStorm, της μεγάλης επιτυχίας του PlayStation3 που έχει μεταφερθεί με τρόπο αξιοθαύμαστο στη μικρή οθόνη του PSP.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr προκειμένου να συμμετάσχουν στις παραπάνω κληρώσεις (η πρώτη βρίσκεται εδώ ενώ η δεύτερη εδώ), είναι να συμπληρώσουν τα παρακάτω πεδία και να επιλέξουν "Αποστολή". Οι συγκεκριμένες κληρώσεις θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη, 21/10/2009 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη, 22/10/2009. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ