Νέες κληρώσεις: 4/3/2010

Κερδίστε πληκτρολόγια, mouse και μουσικά χειριστήρια της Logitech!

Kαι αφού ολοκληρώθηκε ο χθεσινός κύκλος των κληρώσεων στο αθηνόραμαdigital.gr, καιρός να ξεκινήσει ένας καινούργιος - ο οποίος θα καλύψει τις ημέρες του Μαρτίου μέχρι τον μεγαλύτερο, Πασχαλινό κύκλο κληρώσεων που έχουμε προγραμματίσει. Αυτή τη φορά οι περισσότερες κληρώσεις απευθύνονται σε gamers (είτε με Η/Υ είτε με PlayStation3) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι λάτρεις της μουσικής θα μείνουν... παραπονεμένοι! Αναλυτικά, λοιπόν:

Η πρώτη κλήρωση αφορά στα περιφερειακά για τα δημοφιλέστατα μουσικά games όπως το Guitar Hero. Τα 3 περιφερειακά για να παίξει κανείς με στυλ και με φίλους/φίλες αυτά τα games - την κιθάρα, τα ντραμς και το μικρόφωνο για τραγούδι - προσφέρει σε δύο υπερτυχερούς νικητές η Logitech Greece την ευκαιρία να αποκτήσουν. Συγκεκριμένα, 2 φίλοι ή φίλες θα λάβουν ισάριθμα πλήρη packs που περιλαμβάνουν ένα Wireless Guitar Controller, ένα Wireless Drum Controller και ένα Wireless Microphone, όλα στις εκδόσεις τους για PlayStation3 και συμβατές με τα Guitar Hero της Activision.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η δεύτερη κλήρωση αφορά σε φορητά ηχεία για τους iPod και τα iPhone. Από τη μεγάλη σειρά αυτών των προϊόντων της, η Logitech Greece δίνει τη δυνατότητα σε 5 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν ισάριθμα Pure-Fi Anywhere 2: πρόκειται για τη βελτιωμένη έκδοση του upper-class μοντέλου της ελβετική εταιρείας, η οποία προσφέρει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, κομψό τηλεχειριστήριο και τσάντα μεταφοράς.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η τρίτη κλήρωση αφορά στους PC gamers. H Logitech κατασκευάζει ειδικά γι' αυτούς εδώ και χρόνια πληκτρολόγια και mouse που μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις - και τα δύο κορυφαία της στο κάθε είδος, το πληκτρολόγιο G19 και το mouse G9x η Logitech Greece προσφέρει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να αποκτήσουν, σε ένα σετ που κάθε PC gamer θα ζήλευε!

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι συνεχίζεται η κλήρωση που έχει διοργανωθεί με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του εξαιρετικού Heavy Rain για το PS3. H Sony Hellas προσφέρει την ευκαιρία σε έναν τυχερό νικητή ή νικήτρια να λάβει ένα PlayStation3 - το νέο μοντέλο, με το σκληρό δίσκο των 120 GB - και ένα αντίτυπο του τίτλου. 'Αλλοι δέκα φίλοι ή φίλες θα λάβουν επίσης αντίτυπα του Heavy Rain.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Οι τρεις πρώτες κληρώσεις θα διαρκέσουν έως την Κυριακή, 21/3/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την επομένη εργάσιμη, Δευτέρα 22/3/2010. Η τέταρτη θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 26/3/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την επόμενη εργάσιμη, Δευτέρα 29/3/2010. Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ