Νέα κλήρωση: Gran Turismo για PSP

Κερδίστε 5 αντίτυπα του διάσημου τίτλου της Sony

Κανένα video game αγώνων με αυτοκίνητα δεν μπορεί να επιδείξει κοινό τόσο πιστό όσο αυτό των Gran Turismo και, κατά συνέπεια, το πρώτο μέλος της οικογένειας αυτής για φορητό σύστημα διασκέδασης είναι μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς. To GT στο PSP και το PSPgo ακολουθεί σε ένα βαθμό διαφορετική προσέγγιση από τους... "μεγάλους αδελφούς" του των οικιακών εκδόσεων, είναι όμως πιστό στην παράδοση της Polyphony Digital και μία από τις πλέον φροντισμένες παραγωγές του 2009.

Αυτόν τον τίτλο δίνει την ευκαιρία η Sony Hellas σε 5 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν μέσα από την καινούργια της κλήρωση για το Gran Turismo PSP. Οι νικητές ή νικήτριες θα λάβουν ως bonus και ένα συλλεκτικό T-Shirt της Polyphony Digital - δεν είμαστε βέβαιοι ότι όντως αν το φορά κανείς σημειώνει καλύτερους χρόνους στις πίστες, αλλά... μπορεί να βοηθάει ψυχολογικά!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση της Sony Hellas είναι να μεταβούν στη σχετική σελίδα (βρίσκεται εδώ), να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και να επιλέξουν "Αποστολή". Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, 12/11/2009 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη, 13/11/2009. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ