Νέα κλήρωση, 2/3/2010: Heavy Rain

Κερδίστε PS3 και 10 αντίτυπα!

Είναι αλήθεια ότι, στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας, πολλά video games πλέον μπορούν να έχουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το Heavy Rain για το PlayStation3, ωστόσο, δεν είναι άλλο ένα video game με ατμόσφαιρα μυστηρίου: είναι ένα αλληλεπιδραστικό θρίλερ, με σκηνοθεσία αληθινά κινηματογραφική, το οποίο αναθέτει στον παίκτη διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές σκηνές. Τον προκαλεί να κάνει επιλογές και να υποστεί τις συνέπειες, προσαρμόζοντας την πλοκή με τρόπο ανάλογο.

Υπάρχει σωστή ή λανθασμένη επιλογή; Που βρίσκεται η διαχωριστική γραμμή; Το Heavy Rain χρησιμοποιεί τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές του σινεμά για να ωθήσει τον παίκτη ν' αναρωτηθεί γι' αυτά και πολλά ακόμη - χωρίς να σταματήσει στιγμή να τον καθυποβάλλει με την ατμόσφαιρα ενός κλασικού ψυχολογικού θρίλερ. Τα screen-in-screen, η οπτική γωνία του άγνωστου παρατηρητή, η κάμερα μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, οι ευρηματικές γωνίες λήψης και τα εφέ, όλα δίνουν άλλη διάσταση σ' όσα συμβαίνουν στην οθόνη και ο παίκτης επηρεάζει με τις πράξεις του.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας αυτού του ξεχωριστού τίτλου, η Sony Hellas και το αθηνόραμαdigital.gr διοργανώνουν σχετικό διαγωνισμό. Ο πρώτος νικητής ή νικήτρια θα λάβει ένα PlayStation3 - το νέο μοντέλο, με το σκληρό δίσκο των 120 GB - και ένα αντίτυπο του Heavy Rain. Άλλοι δέκα φίλοι ή φίλες θα λάβουν επίσης αντίτυπα του τίτλου. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν σ' αυτήν είναι να μεταβούν στη σχετική σελίδα της κλήρωσης, να διαλέξουν μία απάντηση στις τρεις ερωτήσεις που ακολουθούν, να συμπληρώσουν στα παρακάτω πεδία το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και να επιλέξουν "Αποστολή".

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Όλες οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις βρίσκονται στην αναλυτική παρουσίαση του αθηνόραμαdigital.gr για το Heavy Rain. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή, 26/3/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την επομένη εργάσιμη, Δευτέρα 29/3/2010. Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ