Νέα κλήρωση: 09/06/10

Κερδίστε 5 PSPgo και 10 games τους

Το γεγονός ότι τα φορητά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, όπως το PlayStation Portable, αξιοποιούνται περισσότερο το καλοκαίρι εκτός σπιτιού απ' ότι το χειμώνα - διακοπές, ταξίδια, Σαββατοκύριακα κλπ. - το έχουμε διαπιστώσει πρακτικά όλοι. Καμία καλύτερη συγκυρία, λοιπόν, για να προωθήσει η Sony το πλέον ανεπτυγμένο της μοντέλο, το PSPgo, με μία προσφορά που θα καλύψει τους gamers για... το καλοκαίρι ολόκληρο (και πιθανώς όχι μόνο!). Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής, δε, πέντε φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους PSPgo, χάρις στη σχετική κλήρωση της Sony Hellas!

Η προσφορά χαρίζει σε κάθε καταναλωτή που αγοράζει αυτές τις ημέρες PSPgo, όχι ένα ή δύο, αλλά δέκα (!) games. Όχι 10 οποιαδήποτε games, μάλιστα, αλλά ΑΑΑ τίτλους, κάποιοι από αυτούς κορυφαίοι στην κατηγορία τους. Έχουμε τo επίκαιρο και πάρα πολύ καλό 2010 FIFA World Cup, το διάσημο Gran Turismo, το εξαιρετικό LittleBigPlanet, το μοναδικό Wipeout Pure και το φυσικά θρυλικό Grand Theft Auto Vice City Stories. Πολύ καλά είναι, άλλωστε, και τα Assassin's Creed Bloodlines, MotorStorm Arctic Edge και Need for Speed Shift, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν τα Avatar και Pursuit Force Extreme Justice. Πάρα, πάρα πολλές ώρες ποιοτικού gameplay, εντελώς δωρεάν για κάθε νέο κάτοχο PSPgo, που θα μπορεί να μεταφέρει τα περισσότερα από τα παραπάνω games πάντα μαζί του, χάρις στα 16 GB αποθηκευτικού χώρου του μοντέλου αυτού.

Πέντε φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία, δε, να αξιοποιήσουν αυτήν την προσφορά χάρις στη Sony Hellas, η οποία προσφέρει σε κλήρωση ισάριθμα PSPgo. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτήν, είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 9/7 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 12/7. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ