Νέα κλήρωση: 02/06/10

Κερδίστε αντίτυπα του ModNation Racers για PS3 και PSP

Τα games αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα είναι η αλήθεια πως (μετά από μία μεγάλη περίοδο εξέλιξης) έχουν αρχίσει να γίνονται ελαφρώς... προβλέψιμα, ακόμη και με την υψηλή ευκρίνεια να τα καθιστά εντυπωσιακά. Μερικές φορές, είναι η πρωτοτυπία αυτή που μπορεί να "κάνει τη διαφορά" - και αυτό είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του ModNation Racers, του νέου τίτλου της Sony για το PS3 και το PSP. Είναι το μόνο racing game που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους αγωνιστικές πίστες και να τρέξουν ενάντια σε άλλους οδηγούς, σε πλήρες 3D περιβάλλον και με Δικτυακή υποστήριξη.

Όχι άδικα, το ModNation Racers απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία στην παρουσίασή μας - και δέκα τυχεροί φίλοι ή φίλες θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν σύντομα, χάρις στη σχετική κλήρωση του Αθηνόραμα Digital.

Με αφορμή την κυκλοφορία του ModNation Racers και στη χώρα μας, η Sony Hellas προσφέρει 5 αντίτυπα του τίτλου για PlayStation3 και 5 ακόμη για PlayStation Portable. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Aθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25/6 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 28/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ