Και online, και στο Mundial

Το FIFA πάει Νότια Αφρική και στο Internet, σύντομα

Το γεγονός ότι η σειρά των FIFA της Electronic Arts παραμένει όχι μόνο η πλέον επιτυχημένη εμπορικά, αλλά αυτή τη στιγμή η ποιοτικά καλύτερη, είναι κάτι που οι οπαδοί του γνωστού... Pro δεν αρέσκονται να ακούν. Είναι όμως η αλήθεια. Η καναδική εταιρεία σκοπεύει λοιπόν κατανοητά να αξιοποιήσει τη... φόρα του FIFA 2010 από την πολύ καλή πρόσφατη εορταστική περίοδο για να προωθήσει δύο διαφορετικούς ποδοσφαιρικούς τίτλους: έναν για το και έναν, για πρώτη φορά, αποκλειστικά online!

Το FIFA World Cup South Africa 2010 είναι φυσικά το επίσημο video game ποδοσφαίρου του Mundial που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Νότια Αφρική. Πρόκειται ουσιαστικά για το πάρα πολύ καλό FIFA 2010... "μεταμφιεσμένο" με όλες τις συμμετέχουσες ομάδες - ναι, και την ελληνική - και όλους τους πραγματικούς ποδοσφαιριστές και γήπεδα παρόντα. Θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 30 Απριλίου για PlayStation3, Xbox 360, Wii, PSP και στο Δίκτυο για κινητά τηλέφωνα.

Το FIFA Online, από την άλλη πλευρά, θα είναι τίτλος που θα παίζεται μόνο στο Δίκτυο και μάλιστα θα διατεθεί από την ΕΑ εντελώς δωρεάν για όλους. Η καναδική εταιρεία σκοπεύει να αποκομίσει κέρδη από το FIFA Online πωλώντας έξτρα υλικό για τη διαμόρφωση του εικονικού αθλητή που έχει κάθε παίκτης ή την... εχμ... υποβοήθηση των στατιστικών του με ειδικά αξεσουάρ. Είναι η ίδια συλλογιστική που εφαρμόστηκε στο Battlefield Heroes πέρυσι, με αντιδράσεις και σχόλια μάλλον ανάμικτα. Το FIFA Online έχει ήδη μπει σε φάση beta για την Ευρώπη και θα ξεκινήσει να δέχεται το κοινό του στις αρχές Ιουνίου. Για να δούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ