God of War Ultimate Trilogy στο PS3

Σετ... ηρωϊκό, την άνοιξη!

Μόνο κάτι αληθινά ενδιαφέρον θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή μας από την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων αυτή τη στιγμή, όμως η συγκεκριμένη ανακοίνωση τυγχάνει να είναι... ακριβώς αυτό. Η Sony Computer Entertainment επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες ότι, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου God of War III για το PlayStation3, θα διαθέσει και μία - περιορισμένη σε αριθμό - ειδική συλλεκτική έκδοση που θα περιέχει όχι μόνο τον νέο τίτλο και πολλά extras γι' αυτόν, αλλά και τα δύο πρώτα God of War, σε υψηλή ευκρίνεια!

Τα δύο πρώτα GoW είναι αυτά που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ ως God of War Collection: πρόκειται για remake των δύο αρχικών τίτλων του PlayStation2, με το ίδιο υλικό αλλά σε υψηλή ευκρίνεια, τα οποία έχουν αποσπάσει άκρως θετικές κριτικές από τον ειδικό Τύπο. Η Ultimate Trilogy των God of War περιέχει βέβαια το ΙΙΙ, αλλά και τα δύο αυτά remake σε ξεχωριστό Blu-ray. Περιέχει επίσης bonus υλικό όπως ειδικά επίπεδα και προκλήσεις, το soundtrack και των τριών GoW, extra παρουσιαστικά για τον Kratos, ένα εκτενές making-of, καθώς και τυπωμένο βιβλίο με καλλιτεχνικό υλικό. Όλα είναι τοποθετημένα μέσα σε ένα κουτί που έχει τη μορφή - τί άλλο; - του Κουτιού της Πανδώρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Sony δεν ανακοίνωσε ούτε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της Ulimate Trilogy - θα αποκάλυπτε την ημερομηνία της κανονικής έκδοσης έτσι, φυσικά - ούτε την τιμή πώλησης της ειδικής έκδοσης. Δεν περιμένουμε να ξέρουμε περισσότερα γι' αυτήν μέχρι το Φεβρουάριο ή και αργότερα, αναλόγως με το αν θα αποφασίσει η Sony να τοποθετήσει την κυκλοφορία του God of War III μέσα στο οικονομικό της έτος (έως τις 31/3) ή αν θα την αναβάλλει για αργότερα - κάτι που δεν πιστεύουμε ως πιθανό, αν το καλοκαίρι κυκλοφορήσει και το Gran Turismo 5. Σε κάθε περίπτωση, εννοείται πως αμέσως μόλις έχουμε κάτι νεότερο να αναφέρουμε, θα το κάνουμε. Για ακόμη μια φορά... υπομονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ