Forza MotorSport 3: E-ε-έρχεται!

Το κορυφαίο racing game του 2009 προ των πυλών

Πολύ πολύ σύντομα - και αφού τελικά η... μεγάλη σύγκρουση δεν συνέβη - ο καλύτερος τίτλος αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα για το 2009 θα είναι διαθέσιμος στα καταστήματα, αποκλειστικά για το Xbox 360. Αναφερόμαστε βεβαίως στο Forza Motorsport 3, το οποίο μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού φαινόταν πως θα αντιμετώπιζε το Gran Τurismo 5 για την θέση του κορυφαίου racing game των Χριστουγέννων, με την αναβολή ωστόσο κυκλοφορίας του δεύτερου έχει... όλους τους λάτρεις των 4 τροχών δικούς του την εορταστική περίοδο. Η Μicrosoft έκανε γνωστό το έξτρα περιεχόμενο που θα προσφέρει δωρεάν και από την πρώτη μέρα στους gamers που θα αγοράσουν το νέο Forza 3 - κι αυτό είναι αρκετά εκτενές ώστε να αξίζει ξεχωριστής αναφοράς.

Πρώτα απ' όλα, τα οχήματα. Επιπροσθέτως των 400 διαφορετικών αυτοκινήτων που θα εμπεριέχονται στην εμπορική έκδοση του Forza 3 (η πλήρης λίστα βρίσκεται εδώ), η Microsoft θα διαθέσει μέσω Xbox Live δωρεάν τα εξής ιστορικά μοντέλα: '65 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA, '64 Aston Martin DB5 Vantage, '81 BMW M1, '60 Chevrolet Corvette, '69 Dodge Charger, '57 Ferrari 250 Testa Rossa, '80 Fiat 131 Abarth, '67 Lamborghini Miura P400, '71 Nissan Skyline 2000 GT-R και '65 Shelby Cobra Daytona Coupe. Τα αυτοκίνητα οι gamers θα λάβουν εισάγοντας απλώς στο Xbox Live τον κωδικό που αναγράφεται σ' ένα καρτελάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Με τον ίδιο τρόπο οι παίκτες θα είναι σε θέση να προσθέσουν δωρεάν στην γκάμα από αγωνιστικές πίστες της εμπορικής έκδοσης, τριάντα (!) ακόμη. Πρόκειται για δύο διαφορετικά σετ: ένα που απαρτίζεται από ανανεωμένες αγωνιστικές πίστες που είχαμε συναντήσει στα Forza 1 και Forza 2, καθώς και από ένα που εμπεριέχει ειδικές πίστες για... οδήγηση επίδειξης με αυτοκίνητα.

Βεβαίως, είναι... ηλίου φαεινότερο ότι η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει και εμπορικά, επί πληρωμή δηλαδή, σετ από επιπλέον αυτοκίνητα και αγωνιστικές πίστες τους επόμενους 18 μήνες για τον κορυφαίο της τίτλο αγώνων ταχύτητας. Είναι προς τιμήν της, ωστόσο, το γεγονός ότι διαθέτει τόσο extra περιεχόμενο δωρεάν, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε όλους. Το Forza MotorSport 3 θα πωλείται στα ελληνικά καταστήματα από τις 27 Οκτώβρη σε μορφή Standard και Limited Edition (θα κυκλοφορήσει μάλιστα και bundle του Xbox 360 με τον τίτλο στη συσκευασία), ενώ εμείς ήδη ετοιμαζόμαστε να παίξουμε τη δημοσιογραφική έκδοση για να καταθέσουμε τις εντυπώσεις μας. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ