Επετειακή κλήρωση Αθηνόραμα Digital: Microsoft

Κερδίστε Xbox 360, πληκτρολόγια, mouse και webcam!

Ο χρόνος περνά γρήγορα για όλους και... αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι καινούργιο. Στον κόσμο της τεχνολογίας, όμως, με τους ρυθμούς της, ο χρόνος περνά ακόμη πιο γρήγορα. Δώδεκα μήνες μαζί, κιόλας...; Ω, ναι. Το Αθηνόραμα Digital έχει σήμερα τα πρώτα του γενέθλια. Ένας χρόνος διαδρομής στο χώρο της σύγχρονης οικιακής ψυχαγωγίας και μάλιστα από εκείνους που έχουν ήδη σημαδέψει την αγορά του home entertainment και της τεχνολογίας γενικότερα: PSPgo, Windows 7, iPad, εικόνα 3D, ψηφιακή τηλεόραση, iPhone 4, PlayStation Move... ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Και μόνο η αρχή για όσα σημαντικά ακολουθούν τους επόμενους 12 μήνες!

Το Αθηνόραμα Digital έχει τα πρώτα του γενέθλια, λοιπόν - και μαζί μας τα γιορτάζει και η Microsoft Hellas, προσφέροντας μία σειρά από δώρα ειδικά για το κοινό της ηλεκτρονικής διασκέδασης. Αυτά είναι τα παρακάτω:

1 Microsoft Xbox 360 (το νέο μοντέλο) και αντίτυπο του "κινηματογραφικού" Alan Wake
1 πληκτρολόγιο Microsoft Sidewinder Χ6
1 mouse Microsoft Sidewinder X8
1 σετ πληκτρολογίου/mouse Microsoft Wireless Laser Desktop 6000
1 webcam Microsoft Lifecam Cinema

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις επετειακές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital και της Microsoft Hellas, είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Οι συγκεκριμένες κληρώσεις θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 3/10 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 4/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ