Εορταστικές κληρώσεις 2018-2019: tech-δώρα, απ' όλα!

PlayStation, κινητά, Δικτυακός εξοπλισμός, ταινίες και video games για να... μπει καλά η νέα χρονιά

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital ωστόσο κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Sony Interactive Entertainment Europe, την Honor, την Devolo και την Tanweer, διοργανώνουμε και φέτος κλήρωση εορταστική για το κοινό μας. Αυτή συγκεντρώνει συσκευές, gadgets, games και ταινίες με δώρα που θα βρουν τον δρόμο τους στα χέρια οκτώ τυχερών νικητών ή νικητριών!

Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά στην δωροκληρωτίδα, λοιπόν: η Sony Interactive Entertainment προσφέρει προσφέρει ένα PlayStation4 στην βασική του έκδοση (Slim με αποθηκευτικό χώρο 500 GB), καθώς και αντίτυπα των PUBG και Detroit γι' αυτό.

Η Honor προσφέρει δύο αξιοπρόσεκτα smartphones από τις εισαγωγικές της σειρές, τα Honor 7A και Honor 9 Lite.

Η Devolo προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο - εξαιρετικό όπως αποδείχθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατής μας αξιολόγησηςMagic 2 Wi-Fi Starter Kit, το οποίο επιτρέπει την απροβλημάτιστη "μεταφορά" της οικιακής Δικτυακής σύνδεσης από έναν χώρο σε έναν άλλο και προσφέρει ταχύτατη ασύρματη πρόσβαση σε όλους.

Η Tanweer, άλλωστε, προσφέρει τέσσερις παιδικές ταινίες με πρωταγωνιστές αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων - τις Teen Titans Go to the Movies, Lego Aquaman, Duck Duck Goose και Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa - σε μορφή DVD για αναπαραγωγή από πλειάδα συμβατών συσκευών.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επετειακές μας κληρώσεις είναι να μεταβούν σε αυτήν την σελίδα του Αθηνόραμα.gr. Βάσει του κανονισμού GDPR, που βρίσκεται σε ισχύ από τα μέσα της χρονιάς, οι κληρώσεις μας γίνονται πλέον με καταχώρηση στοιχείων σε προφίλ για την εξασφάλιση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των μέσων ενημέρωσης που τις διοργανώνουν. Συνιστούμε επίσης τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital να διαβάσουν και τους όρους συμμετοχής (βρίσκονται στο link αμέσως πριν την καταχώρησή της) καθώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν, επίσης λόγω GDPR. Όπως πάντοτε, φυσικά, καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ