E3 2010: Tα 3D games του PS3

Διαθέσιμα σήμερα, θα τα δούμε στο LA

Το είχαμε αναφέρει πολλαπλές φορές και στο παρελθόν, φαίνεται ωστόσο πως... ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για το gaming να κάνει και αυτό τη μετάβαση στη στερεοσκοπική εικόνα - και το PlayStation3 είναι το πρώτο σύστημα που προσφέρει κάτι τέτοιο. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι καταναλωτές που τυγχάνουν κάτοχοι ενός PS3 και μίας τηλεόρασης ικανής να προβάλλει εικόνα 3D, έχουν πλέον την επιλογή να αποκτήσουν τα πρώτα games που εκμεταλλεύονται το "βάθος" της στερεοσκοπικής απεικόνισης για να προσφέρουν μια εμπειρία δοαφορετική.

Τα games αυτά μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι ενός PlayStation3 απευθείας μέσω Internet, από το PlayStation Store: πρόκειται για τα Wipeout HD, Super Stardust HD, Pain και ένα ειδικό demo του MotorStorm Pacific Rift. H τιμή πώλησής τους ανέρχεται στα €29.99, εκτός αν ο εκάστοτε κάτοχος PS3 τα έχει ήδη στη συλλογή του, στην οποία περίπτωση χρειάζεται μόνο να τα αναβαθμίσει με τα σχετικά 3D patches, εντελώς δωρεάν. Δωρεάν, άλλωστε, μπορούν να τα αποκτήσουν και οι καταναλωτές που θα αγοράσουν αυτόν τον καιρό μία τηλεόραση Sony Bravia με δυνατότητα απεικόνισης 3D.

Όλα τα παραπάνω games το Αθηνόραμα Digital θα παίξει σε 3D στο πλαίσιο της Ε3 2010 σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα πλέον, οπότε θα μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από εκεί. Ελπίζουμε, δε, να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε και άλλους ΑΑΑ τίτλους που έχει επιβεβαιώσει η Sony ότι θα παρέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υποστήριξη 3D απεικόνισης, όπως τα Gran Turismo 5, Killzone 3 και LittleBigPlanet2 - εννοείται πως θα αναφέρουμε λεπτομερώς την επαφή μας και με αυτά, αν καταστεί εφικτό. Ανυπομονούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ