E3 2010: Η κεντρική σελίδα!

Όλες οι ειδήσεις, οι εντυπώσεις και οι εικόνες από το LA

Η Electronic Entertainment Expo είναι η κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την ψηφιακή διασκέδαση και ο... ήχος των πυλών της φετινής - που έκλεισαν - ακούγεται και θα ακούγεται για αρκετές ακόμη μέρες από το Lons Angeles. Ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, πλούσιες σε περιεχόμενο και χαρακτηριστικές σε τάσεις, εκθέσεις των τελευταίων ετών. Είμασταν εκεί, είδαμε, ακούσαμε, καταγράψαμε και τις επόμενες ημέρες θα μεταφέρουμε σταδιακά όλες μας τις εντυπώσεις και τις απόψεις για την παρουσία των εταιρειών που συμμετείχαν και των προϊόντων που επιδείχθηκαν.

Τα άρθρα για την Ε3 2010 αξίζουν, όχι μόνο λόγω του αριθμού αλλά και της σημασίας τους, τη δική τους ειδική περιοχή στο Αθηνόραμα Digital - και αυτήν ακριβώς δημιουργήσαμε. Βρίσκεται εδώ και ήδη μπορεί να διαβάσει κανείς τις αναφορές μας στις τρεις μεγάλες συνεντεύξεις Τύπου των Sony, Microsoft και Nintendo, καθώς και άλλα άρθρα. Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι πρακτικές μας εντυπώσεις από το PlayStation Move και τα games του, το Microsoft Kinect, το Nintendo 3DS, το νέο Pro Evolution Soccer, το νέο Call of Duty, τη νέα περιπέτεια της Lara Croft και άλλα, πολλά ακόμη πράγματα που αξίζουν προσοχής.

Φυσικά, η ανάλυση και η γνώμη μας για τα όσα επιδείχθηκαν στο Los Angeles - και πώς αυτά τοποθετούν τις πρωταγωνίστριες εταιρείες του χώρου στην αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων - ακολουθεί στο ίδιο πλαίσιο. Διαθέσιμα είναι ήδη όμως τα πρώτα φωτορεπορτάζ από τις συνεντεύξεις Τύπου και τον εκθεσιακό χώρο του LA Convention Center, με περισσότερα ν' ακολουθούν. Μείνετε συντονισμένοι και συντονισμένες για όλα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ