Ε3 2010: Ετοιμάζουμε βαλίτσες για LA

Τί θα δούμε, σε τί... ελπίζουμε!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι όλα έτοιμα: ο εξοπλισμός έχει ελεγχθεί, το πρόγραμμα των συναντήσεων και των παρουσιάσεων έχει παγιωθεί και το Αθηνόραμα Digital έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το μακρινό Los Angeles. Εκεί θα καλύψει όλα τα συναρπαστικά κι ενδιαφέροντα που θα αποκαλυφθούν στην Electronic Entertainment Expo (για τους φίλους Ε3), τη μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς για την αγορά του gaming και μία από τις μεγαλύτερες για το χώρο του home entertainment συνολικά. Η Ε3 πέρασε, είναι η αλήθεια, από διάφορα στάδια εξέλιξης και ο... βαθμός ενδιαφέροντος που παρουσίασε δεν ήταν τα τελευταία χρόνια το ίδιο υψηλός σε σχέση με το παρελθόν. Φέτος όμως αναμένεται να εξιλεωθεί στα μάτια όλων με μία μεγάλη σειρά από παρουσιάσεις για games και τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που διασκεδάζουμε ψηφιακά, αλλά και μερικές εν δυνάμει μεγάλες, σημαντικές εκπλήξεις!

Το Αθηνόραμα Digital έχει προγραμματίσει να παρευρεθεί, μέσω των δύο απεσταλμένων του, σε όλες σχεδόν τις σημαντικές παρουσιάσεις και γενικότερα event που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της Ε3 2010. Περιλαμβάνονται φυσικά οι, καθιερωμένες πλέον, συνεντεύξεις Τύπου των τριών "μεγάλων" - Sony, Microsoft, Nintendo - το party του Project Natal (όπου θα επιδειχθεί σε μορφή playable από το κοινό για πρώτη φορά το περίφημο σύστημα χειρισμού της Microsoft) και οι παρουσιάσεις των Electronic Arts, Ubisoft, Activision και Konami.

Στο ίδιο πλαίσιο - και παράλληλα με τις τρεις ημέρες της έκθεσης - θα παρευρεθούμε σε "κεκλεισμένων των θυρών" παρουσιάσεις για τίτλους όπως τα Call of Duty Black Ops, Rock Band 3, Tomb Raider and the Guardian of Light, Fallout New Vegas και Brink. Ειδικής αναφοράς θα τύχουν οι τίτλοι της Sony για τα PS3 και PSP, καθώς έχουμε εξασφαλίσει το ειδικό special pass για τους εσωτερικούς χώρους της ιαπωνικής εταιρείας στο LA Convention Center και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε με τους ίδιους τους παραγωγούς για τα games τους σε περιβάλλον σαφώς πιο κατάλληλο από αυτό του... πανικού που επικρατεί συνήθως στον εκθεσιακό χώρο αυτόν καθ' αυτόν.

Στις βαλίτσες μας, πάντως, δεν μεταφέρουμε μόνο τις προσδοκίες για τα πράγματα που ξέρουμε ότι θα δούμε - αλλά και ένα σωρό ερωτήσεις για όσα... δεν ξέρουμε και ελπίζουμε να μας εκπλήξουν! Θα παρουσιαστεί όντως, όπως πολλοί υποστηρίζουν, το PSP2; Αληθεύει η έντονη φημολογία για ένα Xbox 360 Slim; Θα ενσωματώνει το Nintendo 3DS και τρισδιάστατη κάμερα, εκτός από οθόνη; Πόσες και ποιές θα είναι οι extra παροχές της Sony για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PSN Plus; Θα είναι το εμπορικό όνομα του Project Natal της Microsoft, Wave; Θα αποκαλυφθεί επίσημα από την Take2 το Grand Theft Auto V; Είναι ο νέος τίτλος του Tetsuya Mizuguchi και της Ubisoft η συνέχεια του θρυλικού Rez; Οι ερωτήσεις είναι απλώς... αμέτρητες!

Οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέχουν σε όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε και δημοσιεύουμε, μέσα από την ειδική ενότητα που δημιουργήσαμε για την Ε3 2010. Εκεί θα βρίσκονται και τα φωτορεπορτάζ που θα κάνουμε, μέσα και έξω από το χώρο της έκθεσης, ώστε να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο πιστά την ατμόσφαιρα μιας αληθινής γιορτής του home entertainment. Εβδομάδα Ε3, λοιπόν. Μείνετε όλοι και όλες εδώ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ