Capcom: Τα... άλλα νέα

Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις (και μη) από την ComicCon

Αν και φυσικά ήταν η είδηση για τη συνέργεια ανάμεσα στην Capcom και την Namco για τη δημιουργία δύο "συνδυαστικών" fighting games αυτή που είχε το μεγαλύτερο "ειδικό βάρος", υπήρξαν κι άλλες μικρές ειδήσεις από την πρώτη στο πλαίσιο της ComicCon. Ξεκινώντας από τα... απλά, η δημιουργός του Super Street Fighter IV επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει και θα διαθέσει μία νέα εξωτερική εμφάνιση για τον καθένα από τους 35 μαχητές του τίτλου, την οποία θα διαθέσει στους οικιακούς χρήστες μέσω PlayStation Network και Xbox Live. Σίγουρα αναμενόμενο, δεν είναι λίγοι ωστόσο οι φίλοι του τίτλου που δείχνουν διατεθειμένοι να αγοράσουν κάθε μία φορεσιά των αγαπημένων τους χαρακτήρων, οπότε... περί ορέξεως...!

Περισσότερο ενδιαφέρον είχαν δύο άλλες ανακοινώσεις. Η μία επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει στο Tokyo Game Show... ξεχωριστή ανακοίνωση για τους δύο νέους, άγνωστους αυτή τη στιγμή, χαρακτήρες που θα βρίσκονται στην arcade έκδοση του Super Street Fighter IV αλλά όχι αυτή τη στιγμή στην οικιακή. Αυτοί περιμένουμε επίσης να διατεθούν μέσω PlayStation Network και Xbox Live στο κοινό των κατόχων PS3 και Xbox 360 κάποια στιγμή, ακόμη και να βρίσκονται εξ αρχής στην έκδοση για Η/Υ που ελπίζουμε να διαθέσει η Capcom (αφού το arcade είναι PC ουσιαστικά).

Η άλλη είδηση που προέκυψε ήταν η προαναγγελία μίας online έκδοσης του περίφημου Street Fighter 3 Third Strike, της έκδοσης εκείνης των SF που αγαπήθηκε περισσότερο απ' όλες από τους "σκληροπυρηνικούς" φίλους της σειράς λόγω του αριστοτεχνικού χειρισμού που απαιτεί. Ο επικεφαλής της Capcom για τα Street Fighter επιβεβαίωσε ότι η ανανεωμένη έκδοση θα έχει κι άλλα καινούργια χαρακτηριστικά πέραν των λειτουργιών online, δεν δεσμεύτηκε όμως σε καμία ημερομηνία κυκλοφορίας. Για τη... φιλολογία που έχει αναπτυχθεί, τέλος, γύρω από μία μοντέρνα έκδοση των DarkStalkers - της άλλης σειράς fighting games της Capcom που έχει πιστό κ ενθουσιώδες κοινό - η Capcom δεν αποκάλυψε, μα και δεν αρνήθηκε, τίποτε. Αλλά αν...;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ