Κινονό

Ευρύχωρο και ηλιόλουστο all day cafe-snack bar με δημιουργικό interior design. Aperitivi, cocktails, bar food, αγαπημένοι DJs της πόλης στην κονσόλα και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με events.

Σχετικά άρθρα

Για bar hopping στο Κουκάκι

Τελικά, πού περνάμε καλά τα βράδια στη γειτονιά του Airbnb;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
20/01/2023

5 μπαρ για να ζήσετε τη «shop-in-shop» εμπειρία!

Επιλέξαμε πέντε αγαπημένα στέκια της πόλης που φιλοξενούν τα δικά τους concept stores, στα οποία, εκτός από καλό καφέ και κοκτέιλ, θα βρείτε τα απόλυτα fashion trends για να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας ή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Στα work cafes της πόλης η δουλειά έχει άλλη χάρη

Χαλαρά καφέ με μεγάλα παράθυρα, πάγκους και μπετόν κερκίδες και φυσικά πολλές πρίζες, κερδίζουν καλλιτέχνες, φοιτητές και αυτοαπασχολούμενους.

Η μόδα του bar food εξαπλώνεται

Τα αθηναϊκά μπαρ έχουν ξεφύγει από την αποστολή να μας μυήσουν στην κουλτούρα του κοκτέιλ, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να φάμε πρωινό, brunch και γεύμα ή δείπνο στο casual περιβάλλον τους.

Αθηνόραμα Bar Awards: Τα nominations και οι δυνατές τάσεις της fine drinking bar σκηνής

Όλες οι λεπτομέρειες για την απονομή των δεύτερων Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy στο «Hilton» και η παρουσίαση των επικρατέστερων προς βράβευση bars.

Hip art & bar crawling στο Κουκάκι

Η πάλαι ποτέ ήσυχη γειτονιά στους πρόποδες της Ακρόπολης εξελίσσεται τον τελευταίο χρόνο στην πιο hot εναλλακτική πιάτσα διασκέδασης της πόλης.

Kinono

Η Όλγα Μανέτα έχει όλα τα διαπιστευτήρια που πείθουν για την εμπειρία και τις δυνατότητες της για κάτι καλό.