Avra Bar

Το μπαρ του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» ανανεώθηκε και αποτελεί από μόνο του αφορμή για να βρεθεί κανείς στη Βουλιαγμένη. Λίστα εποχικών cocktails από την bar manager Manon Kapfer και την ομάδα της καθώς και φροντισμένο sharing-style bar food.

Σχετικά άρθρα

Μπαρ: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023

Εκείνες οι νέες μπάρες της πόλης που μας πήραν στη φιλόξενη αγκαλιά τους, μας ταξίδεψαν με τις ωραίες μουσικές τους και μας έκαναν pampering με νόστιμα ποτά, τη χρονιά που φεύγει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/12/2023

Δυνατό φινάλε για το Great Sunday Club του 'Avra'

Λονδίνο και Βενετία καταλαμβάνουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αυτή την Κυριακή.

Το μεγαλύτερο pop up cocktail bar που στήθηκε ποτέ στην Αθήνα

Η Athens Bar Week 2023 καταφθάνει με κορυφαία guest bartendings, μοναδικά events και fine drinking mingling στην αθηναϊκή πίνειν σκηνή.

Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ σε μία αξέχαστη cocktail βραδιά στο 'Λοκάλι'

Το 'Avra' του 'Four Seasons Astir Palace' παρουσιάζει ένα από τα highlights της Athens Bar Week, στρέφοντας τα φώτα στου Ψυρρή, στις 7 Νοεμβρίου.

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

"Avra Bar": Ένα μπαρ-προορισμός στην αθηναϊκή Ριβιέρα

Τι συμβαίνει αν πάρεις ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και κλασάτο μητροπολιτικό μπαρ και το τοποθετήσεις στο πιο προνομιακό σημείο της αθηναϊκής Ριβιέρας; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ανανεωμένο "Avra Bar", που άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, το "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens".

Το πρώτο "Great Sunday Club" στο "Avra Bar" με καταξιωμένους bartenders από το εξωτερικό

Στο ανανεωμένο μπαρ του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" θα έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει cocktails από bartenders της Γαλλίας και της Νορβηγίας, οι οποίοι θα δημιουργήσουν coktails από υλικά που θα βρουν στον κήπο του ξενοδοχείου.