Akanθus

Παραθαλάσσιο all day club restaurant που αγαπούν ιδιαίτερα οι μικρές ηλικίες με light show, θεματικά μουσικά parties και ελληνικές βραδιές.

Tηλ:

Πληροφορίες:

Κάθε Παρ., Σάβ.

Σχετικά άρθρα

Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα!

Μέχρι πρότινος ήταν αμφίβολο αν τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης θα άνοιγαν τους προβολείς τους μέσα στο καλοκαίρι. Όμως, με μια προσεκτική προσέγγιση στις καταστάσεις και τα πράγματα, φαίνεται ότι μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς επανεκκίνησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟς ΧΑΡΩΝΙΤΗς
19/06/2020

Το «The Clumsies Tiki Pop Up Bar» σας πάει παραλία

Τα έξι καλύτερα tiki bars του κόσμου έρχονται στην Αθήνα μόνο για ένα βράδυ για να σας σερβίρουν εξωτικά κοκτέιλ στην ακροθαλασσιά.

Να που θα κάνεις τις καλύτερες στάσεις στη φετινή παραλιακή

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και μπορεί η Αθήνα να μην είναι κυκλαδονήσι, έχει όμως τη γοητευτική ριβιέρα της, γεμάτη hot spots που με ένα βήμα μόνο μας ταξιδεύουν σε καλοκαινούς προορισμούς χωρίς καν να αφήσουμε την πόλη μας.

Ξενυχτήσαμε στην παραλιακή και επιλέξαμε τα καλύτερα

Cocktails αλά downtown, clubbing με πολύ νεαρές ηλικίες, μια ιδέα από Κυκλάδες και εγγυημένο λαϊκό μεράκλωμα.

Ο Ηλίας Βρεττός «πετάει ψηλά» στο «ΑΚΑΝθUS»

Ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται στο beach bar-restaurant κάθε Πέμπτη, με τον DJ Νίκο Μάρκογλου να τον συνοδεύει από τα decks.

Opening party για το καλοκαιρινό «Akanθus»

Το κεφάτο club restaurant επιστέφει στις 6/5 στην καλοκαιρινή του έδρα στον Άλιμο, με ποικίλα events στο πρόγραμμα και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην επιμέλεια της κουζίνας.

Ο Tonis Sfinos πάει παραλία

Μία εμφάνιση «δερματόδετη και συλλεκτική» θα πραγματοποιήσει το... «κουκούτσι του πόθου» στο «Akanθus» την Πέμπτη 23/7.