Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα!

Μέχρι πρότινος ήταν αμφίβολο αν τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης θα άνοιγαν τους προβολείς τους μέσα στο καλοκαίρι. Όμως, με μια προσεκτική προσέγγιση στις καταστάσεις και τα πράγματα, φαίνεται ότι μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς επανεκκίνησης.

Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα!

Αφήσαμε το σκηνικό της νύχτας λίγο πριν από την έλευση του κορονοϊού με καθαρές ατμόσφαιρες, λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος, αλλά με μηδαμινές αποστάσεις μεταξύ μας. Και επιστρέφουμε τώρα, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, με τις πίστες να ανοίγουν, προφανώς τηρώντας τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Πράγμα σημαντικό διότι, ήδη από τις πρώτες πληροφορίες του ρεπορτάζ μας, φαίνεται πως είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ξορκίσουν την καραντίνα με… μπουζούκι στο τέρμα.

Τα μεγάλα ονόματα που θα εμφανίζονταν στο «Teatro Music Hall» είχαν αναγγελθεί ήδη από τον Μάρτιο, όμως μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Μιλάμε, φυσικά, για τη μοναδική στο είδος της Πάολα, που έχει θαυμαστές σε ποικίλα discours, καθώς οι ερμηνευτικές της δυνατότητες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, χωρίς πρακτικά όρια. Αυτό το modern classic της Πάολας δένει περίφημα με την παρουσία του Νίκου Κουρκούλη, ενός συμπαθέστατου τραγουδιστή με σταθερή πορεία μέσα στα χρόνια. Το σχήμα αυτό δείχνει πολύ δυνατό στο τοπίο της νυχτερινής διασκέδασης και σίγουρα θα τραβήξει κόσμο. Η έναρξη έχει οριστεί για τις 19/6.

Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα! - εικόνα 1
Ο Πάνος Κιάμος θα βάλει και πάλι φωτιά στην πίστα του «Posidonio»

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο «Posidonio», σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες και με σχήμα που αναμένεται πολύ δυνατό. Εδώ και 15 χρόνια ο Κιάμος κυριαρχεί στην νυχτερινή διασκέδαση και η επιτυχία του δείχνει να βρίσκεται πάντα σε ψηλό σημείο. Τα εκφραστικά του όπλα είναι ισχυρά και η παρουσία του σε κάθε σκηνή δείχνει καταλυτική. Με ένα αξιόλογο και σταθερής δημοφιλίας ρεπερτόριο κρατάει τα προγράμματά του σε εξαιρετικά επίπεδα.

Στο «Yton – the Music Show» ξεκίνησε ήδη στις 13/6 ο Νίκος Βέρτης. Κοντεύει πια εικοσαετία που ο ωραίος αυτός τραγουδιστής γράφει με τις επιτυχίες του μια πολύ διακριτή και διακεκριμένη πορεία στο χώρο της νύχτας και, όπως πάντα, η παρουσία του είναι ενταγμένη σε ένα φαντασμαγορικό σόου με ωραία σκηνικά και εξαιρετικά μπαλέτα αλλά και σημαντικούς ανερχόμενους συνεργάτες – ανάμεσά τους ο Νικηφόρος, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κ.ά.

Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα! - εικόνα 2
Ο Νίκος Βέρτης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο «Yton – the Music Show»

Ο Θοδωρής Φέρρης, μετά την εμπειρία του με τον κορονοϊό, έμεινε στο σπίτι του σε αυστηρή καραντίνα, τώρα όμως είναι έτοιμος να ηγηθεί του σχήματος στο «Romeo». Ο ανερχόμενος τραγουδιστής φαίνεται πως βαδίζει με ασφάλεια στα χνάρια –ή και στα βήματα– του Ρέμου και από 19/6 (ή σε κάποια κοντινή ημερομηνία) θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο κλαμπ μαζί με Ζόζεφιν, Χρήστο «Just the 2 of Us» Ζώτο και Κατερίνα Λιόλιου.

Στο εμβληματικό για την παραλιακή «Frangelico», τώρα, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρέττος είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσουν το κέφι σε υψηλότατα επίπεδα σε ένα πρόγραμμα-φωτιά που ξεκινά στις 26/6. Το νεανικό club-restaurant «Akanθus» μετακομίζει από το κέντρο στην καλοκαιρινή του στέγη στον Άλιμο και θα φιλοξενήσει τον Διονύση Σχοινά, έναν καλλιτέχνη που ισορροπεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε μουσικές φόρμες που, ενώ προσεγγίζουν το μοντέρνο feeling, έχουν μέσα τους μια λαϊκή αμεσότητα.

Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα! - εικόνα 3
Στο «Akanθus» δίνει ραντεβού ο Διονύσης Σχοινάς με το πιστό fan base του

Βγαίνουμε ασφαλείς

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται για τη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης το φετινό καλοκαίρι: Το μπαρ δεν θα λειτουργεί ώστε να μην υπάρχουν όρθιοι θαμώνες. Κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει έως έξι καρέκλες, ενώ θα τηρείται απόσταση ενάμισι μέτρου. Επίσης, απαγορεύονται οι καναπέδες και ο χορός στην πίστα, ενώ η ρίψη λουλουδιών επιτρέπεται, αλλά μόνο στα πόδια των τραγουδιστών.

Περισσότερες πληροφορίες

Posidonio

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
  • Night Life

Vogue Club

Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Άλιμος
  • Night Life

Romeo Club

Ελληνικού 1, Ελληνικό
  • Night Life

Akanθus

Ακτή Αλίμου, Άλιμος
  • Clubs

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38, Ρουφ
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.