Schweppes exclusive cocktail seminar vol. II στο 'Beauty Killed The Beast'

Το Schweppes και το Αθηνόραμα δίνουν κάθε Τετάρτη την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails και να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης.

Schweppes exclusive cocktail seminars II © Λεωνίδας Τούμπανος

Πώς μπαίνουν σωστά οι μπουρμπουλήθρες στο ποτήρι; Πώς αξιοποιείται ιδανικά ένα premium αναψυκτικό σε κάποιο fun cocktail με ή δίχως αλκοόλ; Πώς μπορείς να μάθεις τα πάντα για ένα κορυφαίο brand και ταυτόχρονα να ζήσεις μία #BornSocial εμπειρία, σε ένα από τα πιο όμορφα μπαρ της πόλης; 

Αν αναζητάς απαντήσεις, τότε αυτές βρίσκονται στα Schweppes exclusive cocktail seminars που διοργανώνει το Schweppes με το Αθηνόραμα, κάθε Τετάρτη στο 'Beauty Killed The Beast'.

Schweppes exclusive cocktail seminars II 5
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Για δεύτερη ημέρα, 10 τυχεροί αναγνώστες μοιράστηκαν απόψεις με τη βραβευμένη bartender & Ηead Brand Ambassador του Schweppes, Μαίρη Ταλαιπώρου και τον bartender Χρήστο Πίσκοπο, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, γνώρισαν το background του εμβληματικού brand Schweppes και πειραματίστηκαν με τα νέα και πολύ ιδιαίτερα προϊόντα του.

Schweppes exclusive cocktail seminars II 12
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 9
© Λεωνίδας Τούμπανος

Tο ολοκαίνουριο Schweppes Pink Signature με νότες από μύρτιλο και μαύρο φραγκοστάφυλο, το κλασικό κι αγαπημένο Schweppes Pink Grapefruit και το Schweppes Orangeade πρωταγωνίστησαν για ακόμη μία φορά και εξελίχθηκαν σε εξαιρετικά σημαντικές προσθήκες για την non alcohol επιλογή του Strawberry Smash, την διάσημη Paloma και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Pink Signature Mule, αντίστοιχα. 

Schweppes exclusive cocktail seminars II 14
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Σε ένα γενικότερο feelgood πλαίσιο δημιουργίας cocktails και σε μία διαδραστική διαδικασία, οι καλεσμένοι έφτιαξαν ποτά, συζήτησαν και έγιναν μια παρέα. Κυρίως όμως, έζησαν την αίσθηση του community που χτίζεται ανάμεσα στους cocktail aficionados. 

Schweppes exclusive cocktail seminars II 3
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 17
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars II 16
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αν επιθυμείς να ζήσεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο, μείνε συντονισμένος στην ηλεκτρονική έκδοση του Αθηνοράματος και τα social media του. Διεκδίκησε έτσι μία θέση στο επόμενο Schweppes exclusive cocktail seminar, την 1η Νοεμβρίου.

Απολαύστε Υπεύθυνα. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.