Schweppes exclusive cocktail seminars: Μία ξεχωριστή εμπειρία στο 'Beauty Killed The Beast'

Το Schweppes και το Αθηνόραμα δίνουν κάθε Τετάρτη την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες να μάθουν τα μυστικά των cocktails και να μυηθούν σε έναν premium κόσμο απόλαυσης.

Η Μαίρη Ταλαιπώρου

Σκέψου το εξής: Ένα μπαρ θεατράλε και ταυτόχρονα οικείο, ένα premium προϊόν που αναβαθμίζει το αγαπημένο σου spirit και λειτουργεί υπέροχα σε cocktails και μία παρέα από cool άτομα, που πατούν απόλυτα στο τερέν μίας #BornSocial μενταλιτέ και φροντίζουν να απολαύσουν την ίδια τη ζωή.

Όλα τα παραπάνω φρόντισαν να 'μιξάρουν' η βραβευμένη bartender & head Brand Ambassador του Schweppes, Μαίρη Ταλαιπώρου, ο bartender Χρήστος Πίσκοπος και 10 τυχεροί αναγνώστες του Αθηνοράματος που βρέθηκαν στο πρώτο Schweppes exclusive cocktail seminar, που διοργανώθηκε από το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό και τον κορυφαίο οδηγό πόλης, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου στο δημοφιλές μπαρ 'Beauty Killed the Beast'.

Schweppes exclusive cocktail seminars 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars 5
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars 8
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οι φιλοξενούμενοι έμαθαν τα πάντα για την ιστορία του εμβληματικού brand Schweppes, γνώρισαν τα νέα και πολύ ιδιαίτερα προϊόντα του -με κορωνίδα το Schweppes Pink Signature- και υπό τις οδηγίες της barlady Μαίρης Ταλαιπώρου μυήθηκαν στα μυστικά και τις πρακτικές της easygoing μιξολογίας, δημιουργώντας μόνοι τους cocktails. 

Schweppes exclusive cocktail seminars στο Beauty Killed the Beast μαζί με το Αθηνόραμα
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στον ατμοσφαιρικά φωτισμένο χώρο του 'Beauty Killed the Beast' και το άκρως θεατρικό setting, με επίκεντρο το μεγάλο τραπέζι όπου όλοι γίνονται μια παρέα, οι επισκέπτες πειραματίστηκαν με premium mixers σαν το ολοκαίνουριο Schweppes Pink Signature με νότες από μύρτιλο και μαύρο φραγκοστάφυλο, το κλασικό κι αγαπημένο Schweppes Pink Grapefruit και το Schweppes Orangeade.

Schweppes exclusive cocktail seminars 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars 15
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οι αναβράζουσες φυσαλίδες τους και η τραγανή τους αίσθηση έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στα cocktails που φτιάχτηκαν: Την non alcohol επιλογή του Strawberry Smash, την διάσημη Paloma και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Pink Signature Mule.

Schweppes exclusive cocktail seminars 14
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πέρα όμως από το πρακτικό όσο και νόστιμο κομμάτι, αυτό που άφησε σε όλους μία βραδιά σαν κι αυτή είναι η αίσθηση του community που δομείται μεταξύ των cocktail enthusiasts, με άτομα που μοιράζονται γνώσεις, ιδέες και πάθος σε ένα ζωντανό και ευχάριστο περιβάλλον.

Το Schweppes, μαζί με τους ταλαντούχους bartenders της και το Αθηνόραμα δημιούργησαν αυτή τη σειρά σεμιναρίων όχι μόνο για να δείξουν στο κοινό πώς να φτιάχνει cocktails αλλά και για να χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία σε οποιονδήποτε αγαπά τα premium προϊόντα και την απόλαυση που αυτά χαρίζουν. 

Schweppes exclusive cocktail seminars 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Schweppes exclusive cocktail seminars 16
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αν επιθυμείς να ζήσεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο, μείνε συντονισμένος στην ηλεκτρονική έκδοση του Αθηνοράματος και τα social media του. Διεκδίκησε έτσι μία θέση σε κάποιο από τα επόμενα Schweppes exclusive cocktail seminars, στις 25/10 και την 01/11.

Απολαύστε Υπεύθυνα. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.