Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζεις τη Heineken;

Παίξε το παιχνίδι ερωτήσεων του "α" και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις το καινοτόμο σύστημα βαρελίσιας μπίρας SUB® και μία 2L torp.

Heineken μπύρα ή Πράσινη κουίζ Αθηνόραμα

Heineken ή Πράσινη; Όπως και να την αποκαλείς, κάθε απολαυστική γουλιά της αποτελεί την καλύτερη παρέα στις πιο αξέχαστες στιγμές, με κάθε τρόπο. Η αγαπημένη premium lager μπίρα, γιορτάζει με τον πιο αντισυμβατικό τρόπο τα 150 χρόνια της, αποκαλύπτοντας τους διαφορετικούς τρόπους που την αποκαλούν οι φίλοι της σε διάφορες χώρες του κόσμου, και αναδεικνύοντας ότι, σημασία έχουν οι αξέχαστες στιγμές που δημιουργούμε και απολαμβάνουμε, με κάθε τρόπο.

Η διάσημη μπίρα, συνώνυμο της απόλαυσης και της διασκέδασης, αφήνει στην άκρη τα επετειακά κλισέ και στη νέα τηλεοπτική ταινία της, παρουσιάζει με χιούμορ μερικά από τα "παρατσούκλια" της σε όλο τον κόσμο: "Heineken”, "Haneke”, ”Hanniken” ή "Πράσινη"; 

Με αφρό ή χωρίς; Από μπουκάλι ή ποτήρι; Με φαγητό ή χωρίς; Σε οργανωμένη ή ελεύθερη παραλία; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες διλήμματα που έχουν γίνει αφορμή συζήτησης σε κάθε ελληνική παρέα, για το πώς την απολαμβάνουμε ή πώς την αποκαλούμε, και αποτυπώνονται πολύ εύστοχα στην τοπική καμπάνια που παρουσιάστηκε πρόσφατα, καλώντας μας να πάρουμε θέση. Η απάντηση σε αυτά τα διλήμματα δεν έχει όμως καμία σημασία, γιατί αυτό που μετρά για τη Heineken είναι να χαρίζει αξέχαστες στιγμές, με όποιο τρόπο κι αν τη ζητάμε και την απολαμβάνουμε. 

Πριν από τις επόμενες γουλιές, φρόντισε να τεστάρεις τις γνώσεις σου στο "πράσινο" κουίζ και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής ώστε να διεκδικήσεις το THE SUB®, το καινοτόμο σύστημα βαρελίσιας μπίρας για το σπίτι της Heineken® και μία 2L torp Heineken®.

Μπίρα για το σπίτι, με τρόπο ιδανικό

Το SUB® είναι το καινοτόμο σύστημα βαρελίσιας μπίρας για το σπίτι της Heineken®. Η συσκευή THE SUB®, καθώς και τα 2λιτρα βαρέλια TORPS® των διαθέσιμων ετικετών μπίρας μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσα από το e-shop, barathome.com, το μοναδικό στην κατηγορία του, που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φρέσκια βαρελίσιας μπίρας στο σπίτι.

Αν ονειρεύτηκες, λοιπόν, να βιώσεις την εμπειρία ενός μπαρ στο σπίτι, απολαμβάνοντας φρέσκια, ιδανικά παγωμένη βαρελίσια μπίρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το SUB®, που έχει τη δυνατότητα να την παγώνει στην τέλεια θερμοκρασία των 2 °C.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το melodic techno ντούο των Artbat επιστρέφει στο "Bolivar"

Support acts από τους Nick Devon και Reign Of Time.

16/07/2024

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.