Το τελευταίο πάρτι των Schweppes Sunset Soirees απλά δεν γίνεται να το χάσεις

Η σειρά sunset events του Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη με ξεχωριστά cocktails και μουσικές επιλογές από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best 92.6.

Schweppes

Μέσα σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα γιορτάσαμε το πρώτο Schweppes Sunset Soiree του Ιουλίου, την περασμένη Πέμπτη (6/7), με ακόμα πιο έντονα καλοκαιρινή διάθεση και funky μουσικές. Το τρίτο κατά σειρά sunset event από το Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, ήρθε στο "Black Duck Garden" με ξεχωριστά cocktails και μουσικές επιλογές από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best 92.6. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ανταλουδάκη έδωσε το στίγμα της βραδιάς από νωρίς με ένα κεφάτο set.

Schweppes

Ο δραστήριος πολυχώρος του "Black Duck Garden", προικισμένος με έναν εσωτερικό, καταπράσινο κήπο χάρισε το ιδανικό σκηνικό για μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά, ενώ το Schweppes έβαλε την  έμπνευση στο ποτήρι γι' άλλη μια φορά καθώς απολαύσαμε μια σειρά από δημιουργικές προτάσεις της έμπειρης ομάδας bartenders με επικεφαλής την ταλαντούχα bar consultant και Brand Ambassador του Schweppes Μαίρη Ταλαιπώρου και δοκιμάσαμε τα πιάτα του ειδικά διαμορφωμένου για τα Schweppes Sunset Soirees μενού της κουζίνας του "Black Duck Garden". Από την άκρως καλοκαιρινή cocktail list δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο iconic καλοκαιρινά cocktails, η "Paloma Sunset", ούτε μια εναλλακτική πρόταση στο κλασικό τζιν- τόνικ που δοκιμάσαμε ως "Paradise is Lemonade". Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις signature επιλογές "Viejo Amargo" και το ολόφρεσκο mocktail "Strawberry Smash".

Schweppes,

Το καθιερωμένο πλέον sunset ραντεβού μας με το Schweppes ανανεώνεται για την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο τελευταίο, μεγάλο party της σειράς Schweppes Sunset Soirees, για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο που άνοιξε τον περεασμένο Ιούνιο με τον πιο ταιριαστό τρόπο: χορεύοντας με τα πιο γευστικά cocktails στο χέρι. Για το τελευταίο κοινό ραντεβού μας στον κήπο της "Μαύρης Πάπιας" επιλέγει τις μουσικές η Νάντια Δρακούλα του Best 92,6 συνθέτοντας το soundtrack του μεγαλύτερου, αποχαιρετιστήριου party λίγο πριν η καλοκαιρινή Αθήνα αδειάσει.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Black Duck Garden

Παπαρρηγοπούλου 5-7, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.