© Yiorgos Kaplanidis
Έχοντας μπει πια για τα καλά στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, το Koumkan διαμορφώνει ένα πρόγραμμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική, στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο της πόλης.
Καθοριστικό ρόλο στη συνολική εμπειρία παίζει ο χώρος του Koumkan, όπου το high-end design συναντά υλικά και υφές με έντονη προσωπικότητα. Από τον πιο σκοτεινό χώρο με πράσινο μάρμαρο Τήνου έως τον ψηλοτάβανο, φωτεινό χώρο με πολυελαίους και καθρέφτες, παραπέμπει στα grand bars της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου και λειτουργεί ως ιδανικό σκηνικό για γιορτινά δείπνα και βραδινές εξόδους.

Το μενού κινείται στη λογική του σύγχρονου comfort fine dining, με πιάτα που έχουν ξεχωρίσει από την έναρξη της λειτουργίας του, όπως το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι, το τραγανό ρύζι με τόνο και τα linguini με τρούφα και χαβιάρι, καθώς και επιλογές από premium κρέατα και επιδόρπια.
Τις παραμονές των γιορτών, το Koumkan θα φιλοξενήσει ρεβεγιόν με DJ και ειδικά διαμορφωμένο μενού, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά θα λειτουργήσει κανονικά με à la carte επιλογές.

Σε διάστημα μόλις ενός χρόνου, το Koumkan έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς αστικούς προορισμούς της Αθήνας, συνδυάζοντας γαστρονομία, design και μουσική σε ένα ενιαίο, σύγχρονο πλαίσιο.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
