The Dancemasters: Ο Michael Tsaousopoulos επιστρέφει παραλιακά

Guest DJ στο μεγάλο πάρτι στο «Bolivar» o Kostas Zhkos.

Bolivar

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, το Bolivar Beach Club φιλοξενεί έναν από τους πιο αγαπημένους DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Ελλάδας, τον μοναδικό Michael Tsaousopoulos, σε μια βραδιά που υπόσχεται να γράψει ιστορία. Ο Star Dee Jay του ελληνικού κοινού, με τη χαρακτηριστική του μουσική ταυτότητα και την ικανότητά του να ξεσηκώνει το dancefloor, έρχεται στα decks του Bolivar για ένα set που θα μας ταξιδέψει με ρυθμό, πάθος και ενέργεια. Η μουσική του γεφυρώνει το mainstream με το club culture, προσφέροντας κάθε φορά μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Μαζί του, ο ταλαντούχος Kostas Zhkos, που με τις μουσικές του επιλογές θα ανεβάσει τη θερμοκρασία για μια βραδιά γεμάτη χορό. Μουσική και ασταμάτητη ενέργεια σε μια νύχτα με την υπογραφή του Michael Tsaousopoulos, στο πιο καλοκαιρινό σκηνικό της Αθήνας.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Rooftop Festival: Τι θα συμβεί στις ταράτσες της Αθήνας στις 20 Σεπτεμβρίου;

Ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά επιτυχημένο κόνσεπτ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
07/09/2026

13 μπαρ για λίγο ακόμη καλοκαίρι στην Αθήνα

Μερικά -παλιά και νέα- μέρη που κάνουν λίγο πιο ομαλή τη μετάβαση στην πόλη, μετά την ανάπαυλα των αυγουστιάτικων διακοπών.

Ένα mystique event μας περιμένει στη Ντίβα της Κηφισιάς

Το intro DJ set υπογράφει ο LIAK, ενώ το νέο menu του χώρου επιμελείται ο Δημήτρης Κατσάνος.

Η τέχνη του να μένεις local είναι δομικό στοιχείο για το The Cambridge Public House

Πώς δημιουργείς ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου χωρίς να έχεις ως στόχο να δημιουργήσεις "το καλύτερο bar του κόσμου"; Για τον Hyacinthe Lescoët, συνιδρυτή του The Cambridge Public House στο Παρίσι, η απάντηση βρίσκεται στην απλότητα, την εποχικότητα και, πάνω απ’ όλα, στην αίσθηση της γειτονιάς.

Ξεκινάς με brunch, καταλήγεις σε cocktails, σε αυτό το κομψό all-day του Κολωνακίου

Στην Ξενοκράτους, ένα all-day στέκι ακολουθεί τον ρυθμό του Κολωνακίου από τον πρώτο καφέ μέχρι το aperitivo, με brunch, comfort πιάτα, κρασί και cocktails.

Το "Μπαρ" κλείνει 4 χρόνια και το γιορτάζει με guest bartenders και burgers

Το "Μπαρ" στα Εξάρχεια γίνεται 4 και το γιορτάζει με τέσσερις φίλους πίσω από τη μπάρα.

Peloponnese Cocktail Festival: Για ένα βράδυ η Μεγαλόπολη γίνεται η cocktail πρωτεύουσα της Πελοποννήσου

Είκοσι bars από όλη την Πελοπόννησο στήνουν τις μπάρες τους στη Μεγαλόπολη και υποδέχονται έναν special guest με ευρωπαϊκό αέρα.