Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Οι 'Two Schmucks' από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο 'Bungalow 7'

Με το μπαρ "Two Schmucks" από την ιστορική γειτονιά της Βαρκελώνης El Raval συνεχίζεται η σειρά των guest bar events "Cocktail Curators” που φιλοξενούνται στα πλαίσια του Club Dining κάθε Πέμπτη στο "Bungalow 7".

Το διάσημο "Two Schmucks", που πριν λίγα χρόνια υπήρξε ανάμεσα στα The World’s 50 Best Bars, χαρακτηρίζεται από τις punk επιρροές του και τη γοητευτική προκλητικότητα. Παρά τη φαινομενική του "αναίδεια”, διακρίνεται για τη φιλοξενία του και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα με το Bungalow 7. 

Οι

Οι δυο εκλεκτοί καλεσμένοι της εβδομάδας, Γιώργος Κομνηνάκης, και Αντώνης Τζανόπουλος, φέρνουν μαζί τους τις τεχνικές και τη δημιουργική τους προσέγγιση στα κοκτέιλ – πάντα βασισμένα σε εξαιρετικά συστατικά.

Οι

Εκτός από την παρουσία τους στο μπαρ, έχουν παράλληλα δημιουργήσει τη Raval Fighters (RF), μια εταιρεία που στόχο έχει να φέρει  στον χώρο της φιλοξενίας την αυθεντική, διαφορετική προσέγγιση του 5* Dive Bar, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καλεσμένο. Οι RF από το Two Schmucks φέρνουν την ωραία αυτή  ενέργεια και διάθεση στους καλεσμένους του Bungalow 7  στις 7 Νοεμβρίου. 

Οι

Οι

Το "Cocktail Curators” αυτής της εβδομάδας συμπίπτει με το Athens Bar Show, και το Bungalow 7, ως σημείο αναφοράς στη διασκέδαση, την ατμόσφαιρα, τις ωραίες γεύσεις και την εμπειρία σε ό,τι αφορά στο μπαρ, υπόσχεται μια μοναδική βραδιά.  


Info

Πληροφορίες | Κρατήσεις: 2111907001 
Online κρατήσεις: www.bungalow7.gr 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Bungalow 7

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/01/2026

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.

Κάπως έτσι φτάσαμε να πίνουμε (πολύ) καλό καφέ στην Αθήνα

Η ιστορία της αγαπημένης συνήθειας όλων και η διαδρομή από τον ελληνικό και τον φραπέ, στο freddo και τον specialty coffee.

Στην πλατεία Βαρνάβα και το Paf, για την 'αγία τριάδα' πίτσα-απεριτίβο-φοκάτσια

Το νέο pizza bar-σπριτζερία στην πλατεία Βαρνάβα έχει άποψη και αισθητική, μαζί με διαβολεμένα νόστιμες ζύμες και ψαγμένα cocktails.

'Δι’ Ευχών': Το Μετς απέκτησε νέο μπαρ

Ένα φρέσκο σποτ τονώνει το ενδιαφέρον για την οδό Αναπαύσεως.

Γιατί τα μπαρ πάνε για... σκι

Σημαντικές μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου πιάνουν πόστο σε δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα και ski resorts, σε μια τάση που -αν μη τι άλλο- είναι cool.