"SUITE 2024": Στο "Athénée" το release party της νέας συλλογής του Αλέξανδρου Χριστόπουλου

Η νέα συλλογή-soundtrack του Αλέξανδρου Χριστόπουλου «SUITE 2024» είναι επηρεασμένη από τα πιο hip / design hotels στον κόσμο.

Alexandros Christopoulos

 Η νέα συλλογή-soundtrack του Αλέξανδρου Χριστόπουλου "SUITE 2024" είναι επηρεασμένη από τα πιο hip / design hotels στον κόσμο (Aman Bangkok, Delano Dubai, Edition Ginza, Faena New York, Mama Shelter Cape Town, Mandarin Oriental Mayfair, 
Mondrian Tulum, Palazzo Daniele Puglia, Soho House Milan, The Shore Club Miami) Με downtempo, jazz, indie, nusoul, jazz, electronica, organic καιdeep house επιλογές από: Adam Port, Adriatique, Antdot, Bob Moses, Camelphat, Cerrone, Cigarettes After Sex, Deftones, Joe Goddard, Jody Wistrenoff, Justice, Keinemusik, LTJBukem, Maxi Meraki, Rae& Christian, Rampa, Rufus Du Sol, Tame Impala, Who made who κ.α. Ένα μοναδικό ταξίδι 2μιση ωρών, στον μαγικό κόσμο του hoteling. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Spotify με την υποστήριξη του Best 92.6.


To επίσημο release party της συλλογής του Αλέξανδρου Χριστόπουλου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ. στο "Athénée", ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πάρτι του Μαΐου: Η Αθήνα το ζει στους δρόμους

14 πάρτι με house και techno μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, διοργανώτριες ομάδες και bars σε πλατείες και δρόμους σε περιμένουν τον Μάιο να τα ανακαλύψεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2026

Η βραδιά που δεν τελειώσαμε ένα μπουκάλι κρασί

Καλά τα αλκοτέστ, αλλά βάλτε και κανένα νυχτερινό λεωφορείο, κρατήστε λίγο πιο αργά το βράδυ το μετρό, δείξτε λίγη κατανόηση σε εμάς που προσπαθούμε να βγούμε με τα μέσα και στους επιχειρηματίες που προσπαθούν να μας βγάλουν έξω.

Satan’s Whiskers και Barro Negro δίνουν ραντεβού για ποτό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ένα κορυφαίο μπαρ του Λονδίνου και ένα της Αθήνας εγκαινιάζουν το φετινό Great Sunday Club, στο επίσης έξοχο μπαρ του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

21 ωραία μπαρ της Αθήνας με τραπεζάκια έξω

Είναι ακριβώς εκείνη η εποχή του χρόνου όπου άπαντες αναζητούν το open air σημείο για το ποτό τους.

Στο Line για το Artisan Lineup 2026

Το Artisan Lineup, η πλατφόρμα ιδεών και ανθρώπων που διαμορφώνουν το μπαρ του σήμερα στην Αθήνα, την Ελλάδα και τον κόσμο, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά σε ένα ολοήμερο event με ελεύθερη είσοδο.

Αλέξανδρε Αποστολόπουλε, τι θα πίνουμε στη 'Στοά';

Μία μίνι κουβέντα με τον άνθρωπο πίσω από το Boarding Pass, το μπαρ της πολυαναμενόμενης Στοάς Αρσακείου.

The C Beach Restaurant: Το καλοκαίρι ξεκινά την Πρωτομαγιά στη Βούλα

Ένας από τους πιο αγαπημένους all-day προορισμούς δίπλα στη θάλασσα επιστρέφει για τη νέα σεζόν.