Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Προφανώς και οι Δημήτρης Νταφόπουλος, Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (νο.12 στα The World's 50 Best Bars 2023) ετοιμάζουν ένα ακόμη ενδιαφέρον project, το 'Walk In Athens'.

Διαβάστε Επίσης

Στα Εξάρχεια αυτή τη φορά και την οδό Μαυρομιχάλη στήνουν -πιθανότατα στις αρχές του Απριλίου- ένα ολοήμερο κόνσεπτ που φιλοδοξεί να φέρει κάτι διαφορετικό σε μία πόλη γεμάτη από σπουδαία μπαρ, συνεχίζοντας στη λογική και τη μεθοδολογία του 'Line'. Ολιστική προσέγγιση στο sustainability και πολλές zero waste διεργασίες θα είναι οι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας. 

Κρασί on tap, craft cocktails και σπουδαίος καφές θα παίξουν στα του πίνειν τεκταινόμενα, ενώ θα υπάρχει ακόμη ένα ειδικό τμήμα για σάντουιτς και retail space. Περισσότερα, το επόμενο διάστημα.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To Manko εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό opening party και Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της κοσμοπολίτικης ζωής και της υψηλής φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
31/10/2025

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.

Εκεί θα βρεις κάποια από τα κορυφαία μπαρ του πλανήτη στην Αθήνα

Η Athens Bar Week είναι εδώ και μερικά από τα πιο φημισμένα σποτ του πλανήτη καταλαμβάνουν με guests τις αθηναϊκές μπάρες. Τι θα παίξει, πότε και πού.