Δυνατό φινάλε για το Great Sunday Club του 'Avra'

Λονδίνο και Βενετία καταλαμβάνουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την πιο εντυπωσιακή μπάρα της, αυτή την Κυριακή.

Δυνατό φινάλε για το Great Sunday Club του 'Avra'

Το τελευταίο Great Sunday Club της χρονιάς στο 'Avra' του 'Four Seasons' φέρνει σε μία από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της πόλης, εκπροσώπους από δύο εμβληματικά hotel bars, του 'Savoy' στο Λονδίνο και του βενετσιάνικου 'St. Regis'.

Κάτω από τα φώτα και γύρω από την επιβλητική μπάρα του 'Avra', την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 22.00, οι Anna Sebastian και Declan McGurk (το πρώην team του 'The Savoy London') μαζί με το ντουέτο του 'The St Regis Venice', Facundo Gallegos και Ludwig Negri, θα σερβίρουν κλασικές γεύσεις και δημιουργικές εμπνεύσεις σε ένα άχαστο απόγευμα.

Δυνατό φινάλε για το Great Sunday Club του 'Avra' 2

Δυνατό φινάλε για το Great Sunday Club του 'Avra' 1

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που για ακόμη μία φορά και στο πλαίσιο του Great Sunday Club θα υποδεχθούμε στο μπαρ μας τόσο ταλαντούχους και σημαντικούς επαγγελματίες. Είναι συναρπαστικό που θα ολοκληρωθεί κατ' αυτόν το τρόπο ο κύκλος των guest bartending shifts, γιορτάζοντας αυτό που όλοι εδώ πρεσβεύουμε: Την μοναδικά ατμοσφαιρική εμπειρία ενός πραγματικά καλού hotel bar. Και ανυπομονούμε να πιούμε μερικά ποτά στη φιλία, τη δημιουργικότητα και την πολυτελή φιλοξενία" αναφέρει σχετικά η Bar Manager του 'Avra', Manon Kapfer.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Avra Bar

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.