Τo Aenigma καταλαμβάνει το "Oddity"

Το νέο μουσικό πρότζεκτ έρχεται με γερές δόσεις αινίγματος και κύριο συστατικό τη house και techno.

Aenigma

Για μια μόνο βραδιά και για ένα μοναδικό μουσικό event την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, το Aenigma  κάνει απόβαση στο "Oddity Athens". Πρόκειται για ένα νέο, πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ, το οποίο έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο της διασκέδασης που γνωρίζαμε έως σήμερα. Με αρκετές δόσεις αινίγματος και μυστηρίου και με κύριο συστατικό τη house και techno μουσική,  η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα είναι πρωτόγνωρη.

Το ξεχωριστό line up του Aenigma απαρτίζουν οι: ATRA ΛT και είναι Djs και μουσικοί παραγωγοί από την Ιταλία, οι οποίοι βάζουν "φωτιά" σε κάθε εμφάνισή τους, καθώς και οι Reign of time, ένα από τα πιο ενεργά μουσικά σχήματα στην Ελλάδα. Μαζί τους στο stage δυο από τα πλέον δυνατά νέα ονόματα Djs στο χώρο της house και techno μουσικής, ο Seemo και ο Avatos.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.