Το πάρτι αρχίζει στο 'Zebra'

Δυνατή μουσική, χορός, και party διάθεση: Η Lou is σε μια μοναδική live εμφάνιση το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο αγαπημένο μπαρ του Ψυχικού.

Let’s get the party started @ Zebra

Αναπολώντας εκείνα τα Σαββατόβραδα που η δυνατή μουσική και ο χορός ήταν το απόλυτο fun, το 'Zebra' αδημονεί να μας ξεσηκώσει με party διάθεση, αυτό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, από τις 22:00.

Zebra bar 1

Στο μικρόφωνο η Lou is, aka Λουίζα Σοφιανοπούλου, που επιστρέφει δυναμικά στις live εμφανίσεις μ’ ένα setlist γεμάτο guilty pleasures από την ελληνική και διεθνή pop και disco σκηνή. Η Lou is υπόσχεται μια βραδιά με hits από τα 80s ως σήμερα. Μεταξύ άλλων Whitney Houston, Lady Gaga, Kate Bush, Madonna, ΑΒΒΑ, Kylie Minogue, Μαντώ, Αλέξια κ.α.

Lou is στο Zebra

Μαζί της η πιο groovy μπάντα : Στέλιος Πασχάλης – τύμπανα, Χρήστος Κεχρής – μπάσο, Μιχάλης Σοφιανός – πλήκτρα, Sam Marlieri - σαξοφωνο.

Λίγα λόγια για την Lou is

Η Lou is πειραματίζεται στο χώρο της μουσικής και κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, το οποίο εκτείνεται από την alternative pop & rock μέχρι jazz, blues και ethnic μουσική. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες: Φ. Δεληβοριά, Μ. Φάμελλο, Π. Μουζουράκη, Δ. Γαλάνη, Ελένη Βιτάλη, Γιάννη Κότσιρα,  Μαρία Φαραντούρη κ.α. Μετά από δύο χρόνια στο Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, το "Dragons". Είναι μέλος της ομάδας "Heroes – A tribute to David Bowie". Επίσης είναι μία από τις τρεις τραγουδίστριες του ιδιαίτερα επιτυχημένου αφιερώματος "A tribute to Leonard Cohen". Πρόσφατα, μας επανασύστησε το "Έλα μια νύχτα", το 80s hit της Αλέξιας.


Info
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό
Tηλ./ Kρατήσεις: 6986 391009
FB: Zebra Bar
IG: @zebra_bar_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Zebra Bar

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.