Στο "Bolivar Beach Club" για λίγο καλοκαίρι ακόμα

Το αγαπημένο στέκι της αθηναϊκής ριβιέρας υπόσχεται έναν Σεπτέμβριο γεμάτο φαντασμαγορικά events.

Röyksopp © Stian Andersen

Ο Σεπτέμβριος είναι ήδη εδώ και το "Bolivar Beach Club" είναι ο απόλυτος προορισμός για να περάσεις το μήνα μαγικά -και όχι μελαγχολικά. Από φαντασμαγορικά parties μέχρι γαλήνιες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, το αγαπημένο στέκι της αθηναϊκής ριβιέρας υπόσχεται κάτι για όλους. 

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το Bolivar & Minotaur – Minotaur παρουσιάζουν ένα από τα διασημότερα δίδυμα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, τους Νορβηγούς Röyksopp για ένα μοναδικό Dj Set. Μαζί τους οι αγαπημένες μας DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92.6 Μαρία Παπιδάκη και Εύη Σιδηροπούλου. 

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο ο δημοφιλής dj/producer Mahmut Orhan, παραγωγός αρκετών επιτυχιών που έχουν μονοπωλήσει τα παγκόσμια charts chars όπως "Feel", "Game Of Thrones" και "6 Days" προσγειώνεται στα decks του Bolivar Beach Club για μια βραδιά γεμάτη χορό και μελωδία. Μαζί του ο ιδιαίτερα αγαπημένος , Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου το Bolivar Beach Club & F.S.I. παρουσιάζουν τον απόλυτα διαχρονικό Dj/ Producer Sasha. O Ουαλός καλλιτέχνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα ανάμεσα στους κορυφαίους στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, με υποψηφιότητα για Grammy, 4 φορές νικητής σε International Dance Music Award και DJ Mag και με μια καριέρα που ανθίζει ολοένα και περισσότερο όσο περνάει ο χρόνος. Πραγματοποιεί συνεχώς εμφανίσεις σε όλο τον πλανήτη σαν dj αλλά και ως live act, κερδίζοντας και διατηρώντας τους φαν της μουσικής του. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το φετινό εκρηκτικό line-up τουBolivar. Μαζί του οι δυναμικοί G. Pal, Adrianos Papadeas και Steph.

Οι μέρες και οι νύχτες στο "Bolivar Beach Club” συνεχίζουν να είναι γεμάτες χαρά, θάλασσα, μουσική, ξενοιασιά και τον Σεπτέμβριο. Αποχαιρετάει λοιπόν το καλοκαίρι εκρηκτικά όπως ξεκίνησε: με αξέχαστα parties, κορυφαίους DJs και παραγωγούς, εντυπωσιακό ήχο και show αλλά και με μια μαγική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.