Στο "Bolivar Beach Bar" για χαλάρωση αλλά και ξέφρενο clubbing

Εδώ και χρόνια, το all-day spot της αθηναϊκής Ριβιέρας δεν βρίσκεται καθόλου τυχαία στη λίστα με τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς μας.

bolivar beach

Εδώ και χρόνια, το all-day spot της αθηναϊκής Ριβιέρας δεν βρίσκεται καθόλου τυχαία στη λίστα με τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς μας, αφού η ομάδα του "Bolivar" φρεσκάρει τακτικά τις προτάσεις της τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας όσο και σε επίπεδο καλλιτεχνικού προγραμματισμού. Έτσι, κι αυτό το καλοκαίρι, δίνουμε και πάλι ραντεβού παραλιακά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ – ή μέχρι το επόμενο πρωί. Το αυθεντικό, tropical σκηνικό του "Bolivar" συνθέτει το ιδανικό set-up για τις εντός Αττικής αποδράσεις μας, χάρη στις άνετες ξαπλώστρες πάνω στη χρυσή άμμο και στα κιόσκια ανάμεσα από τους φοίνικες, που καλούν για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Την ίδια εξωτική ατμόσφαιρα συναντά κανείς και στο εστιατόριο, του οποίου το μενού επιμελείται ο σεφ Aris Jalal, με γερές βάσεις στη μεσογειακή κουζίνα και ethnic αναζητήσεις. Τη γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνουν η ενημερωμένη cocktail λίστα που γαργαλάει τη φαντασία μας με τις signature επιλογές που περιλαμβάνει. 

cocktail

Το "Bolivar Beach Bar", όμως, δεν κοιμάται ποτέ και όσο βραδιάζει μεταμορφώνεται στον απόλυτο πόλο έλξης για τους clubbers της Αττικής. Κάθε σαββατοκύριακο, μερικά από τα πιο hot ονόματα της διεθνούς dance σκηνής καταλαμβάνουν τα decks, με την υπόσχεση να ξεσηκώσουν τα πλήθη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και για του λόγου το αληθές, το φετινό line-up του είναι πιο δυνατό από ποτέ. Η εκρηκτική Stella Bossi (7/7), το διαστημικό ντούο των Artbat (8/7), οι KAS:ST (15/7), ο Guy Gerber (22/7) και ο Hot Since 82 (29/7) έρχονται να γεμίσουν τα βράδια μας με τα εκλεκτικά sets τους. Δεν είναι λίγοι οι καλεσμένοι καλλιτέχνες που θα περάσουν από το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας τον Αύγουστο: τα sets των Ιταλών Agents of Time (4/8) και Deborah de Luca (5/8), ο Kevin De Vries (11/8) και ο Dennis Kruz (12/8) κορυφώνουν την παρέλαση των καλοκαιρινών πάρτι του "Bolivar".  

bolivar party

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.