"Bolivar Beach Club": Ξέρουμε που θα διασκεδάσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Η αφρόκρεμα της dance σκηνής στο φετινό line up του διάσημου all day spot της αθηναϊκής ριβιέρας.

Bolivar Beach Club

Το all-day spot της αθηναϊκής ριβιέρας δεν βρίσκεται καθόλου τυχαία στη λίστα με τους αγαπημένους μας προορισμούς κάθε καλοκαίρι. H ομάδα του "Bolivar" υπηρετεί  με ζήλο το concept εδώ και 19 χρόνια, φρεσκάροντας τακτικά τις προτάσεις τους τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας όσο και σε επίπεδο καλλιτεχνικού προγραμματισμού. Η παραθαλάσσια τοποθεσία του, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, και το αυθεντικό, tropical σκηνικό του συνθέτουν το ιδανικό set-up για τις εντός Αττικής αποδράσεις μας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (ή το επόμενο πρωί!).

Bolivar Beach Club

Οι άνετες ξαπλώστρες πάνω στην ψιλή, χρυσή άμμο και τα κιόσκια ανάμεσα από τους φοίνικες καλούν για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Την ίδια εξωτική ατμόσφαιρα συναντά κανείς και στο εστιατόριο, του οποίου το μενού επιμελείται ο σεφ Aris Jalal, με γερές βάσεις στη μεσογειακή κουζίνα και ethnic αναζητήσεις. Τη γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνουν η ενημερωμένη cocktail λίστα που γαργαλάει τη φαντασία μας με τις signature επιλογές που περιλαμβάνει. 

Bolivar

Όσο βραδιάζει, το "Bolivar Beach Club" μεταμορφώνεται στον απόλυτο πόλο έλξης για clubbers και μουσικόφιλους με μια σειρά από εκρηκτικά πάρτι και καλεσμένους μερικά από τα πιο hot ονόματα DJ και παραγωγών διεθνώς. Κάθε Σαββατοκύριακο, διαφορετικοί καλλιτέχνες της dance σκηνής ανεβαίνουν στα decks με την υπόσχεση να ξεσηκώσουν τα πλήθη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και για του λόγου το αληθές, το φετινό line-up του είναι πιο δυνατό από ποτέ: οι Tale of us, οι Artbat, ο Marco Carola, οι Royksopp, η Nina Kraviz, ο Enrico Sangiuliano σε ένα κοινό set με την Sama Abdulhadi, η Miss Monique, οι Mind Against, οι KAS:ST και οι Agents of Time μεταξύ πολλών ακόμα, που έρχονται να γεμίσουν τα βράδια του επικείμενου καλοκαιριού με τα εκλεκτικά sets τους. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του "Bolivar Beach Club" εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event