Οδηγός Bars

10 αθηναϊκά μπαρ για το καλοκαίρι

Φιλικές μπάρες της πόλης, ιδανικές για αντι-καυσωνικές βραδιές.

Tiki bar

Πιθανότατα θα έχεις διαπιστώσει πως υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι 'νυχτερινής εξόδου' κατά τη διάρκεια της πιο ανέμελης εποχής του χρόνου. Η μία είναι αυτή κατά την οποία θα φορέσεις τα 'καλά' σου -ή οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο- και θα βρεθείς σε ένα 'στημένο' μέρος, με 'στημένους' ανθρώπους. Και έπειτα υπάρχει και το μπαρ. Εκείνο το μέρος, που θα σε υποδεχτεί στην μπάρα του μετά από μία δύσκολη ή/και καυτή ημέρα, όπως και να είσαι, για ένα ή περισσότερα ποτά. Και που πάντοτε θα σε κάνει να χαλαρώσεις. Αυτό που χρειάζεσαι δηλαδή.

Δείτε το αφιέρωμα για τα αθηναϊκά μπαρ του καλοκαιριού εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Bars

Το Schweppes δίνει χαρακτήρα στο ελληνικό καλοκαίρι!

Το Schweppes συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί αυθεντικές στιγμές απόλαυσης και να μας συνοδεύει παντού - στα πιο όμορφα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και βράδια. Φέτος, το Schweppes υποδέχθηκε το καλοκαίρι με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

05/07/2022

Δύο νέες τοιχογραφίες από τη Στέγη στολίζουν το αθηναϊκό κέντρο

Δύο κεντρικές λεωφόροι της πόλης κοσμούνται με τις τοιχογραφίες του Άγγελου Πλέσσα και του Αριστείδη Λάππα, με σκοπό την καλλιτεχνική παρέμβαση στον δημόσιο χώρο της πρωτεύουσας.

Μια πιο "πράσινη" πόλη σχεδιάζει ο Δήμος Αθηναίων

Με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε μία τόσο πυκνοδομημένη πόλη, η δημοτική αρχή, δίνει έμφαση στη φύτευση εκατοντάδων δέντρων και φυτών, από άκρη σε άκρη της Αθήνας.

"Starbucks Ready to Drink": Ready to be Chilled;

Tο πιο refreshing διάλειμμα στις δραστηριότητες της εποχής.

Urban Lovers: Το μεγαλύτερο street art event της Αθήνας επιστρέφει!

Αυτόν τον Ιούλιο, το Metaphor Athens υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής street art οι οποίοι δημιουργούν ζωντανά μπροστά στο κοινό εντυπωσιακά stencil και graffiti έργα.

Τι παίζει στο "Line", έξι μήνες μετά

Μισό χρόνο μετά τα αποκαλυπτήριά του, το γευστικό ινστιτούτο των Πετραλώνων εξελίσσεται με τρόπο ιντριγκαδόρικο και νόστιμο.