Η ντίσκο "Cinderella" υποδέχεται ξανά τα Disco Noir parties

Η μοναδική σύγχρονη disco της πόλης κηρρύσει την επιστροφή στην κανονικότητα των glam parties της, υποδεχόμενη τις βραδιές Disco Noir παρέα με την Grey Goose Premium Vodka.

Cinderella Disco Noir Grey Goose

Κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα, όμως δεν μπορεί πια να μείνει μυστικό: η "Cinderella", η πριβέ ντίσκο του Κολωνακίου, έχει επιστρέψει στο ανεπιτήδευτο glam της, υποδεχόμενη ξανά τα don’t stop till you drop πάρτι της, με τις Disco Noir βραδιές της Grey Goose Premium Vodka να φέρνουν late night λάμψη στην exclusive πίστα της.

Cinderella Disco Noir Grey Goose

Με γενικό dress code "glam black with a splash of silver", οι θαμώνες των Grey Goose Disco Noir parties στη "Cinderella" αναβιώνουν τα θρυλικά disco party περασμένων δεκαετιών, φέρνοντας το διαχρονικό pop zeitgeist τους στο σήμερα, με σύγχρονα dance hits στην playlist και εκρηκτική ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Μυστηριώδεις και συναρπαστικές, αλλά και λαμπερές σαν 80s παγέτες, οι βραδιές του Disco Noir είναι ένα ανοιχτό πάρτι για όλους όσοι αναζητούν το joie de vivre στη νυχτερινή εκδοχή του.

Η Disco Noir εμπειρία απογειώνεται από την Grey Goose Premium Vodka, που φέρνει την απαράμιλλη γευστική της καθαρότητα στο ασυμβίβαστο party mood της "Cinderella", προσθέτοντας την ενεργητική της ένταση, είτε την απολαμβάνουμε σκέτη, είτε σε ευφάνταστα Grey Goose cocktails. Άλλωστε, η premium γεύση της Grey Goose, είναι η μόνη που ταιριάζει σε premium βραδιές σαν κι αυτές…

Cinderella Disco Noir Grey Goose

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.