«Ipitou Τhe Βar»: Διακοπές στο κέντρο της πόλης

Σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα, στον αγαπημένο πεζόδρομο της Ηπίτου, το ομώνυμο γωνιακό, αυθεντικό streetbar του Γιάννη Γεωργιάδη δημιουργεί εδώ και χρόνια ατμόσφαιρα που θυμίζει διακοπές σε νησί.

«Ipitou Τhe Βar»: Διακοπές στο κέντρο της πόλης

Σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα, στον αγαπημένο πεζόδρομο της Ηπίτου, το ομώνυμο γωνιακό, αυθεντικό streetbar του Γιάννη Γεωργιάδη δημιουργεί εδώ και χρόνια ατμόσφαιρα που θυμίζει διακοπές σε νησί. Από το πρωί μαγνητίζει όσους κάνουν τις βόλτες τους στο Ιστορικό Κέντρο με μυρωδάτο καφέ και όσο περνάει η ώρα γεμίζει με ζωντανές παρέες, που απλώνονται έξω από το μαγαζί με ένα από τα ευφάνταστα κοκτέιλ του Διονύση Πολάτου ανά χείρας και κουνιούνται σε soul, jazz, rock ’n’ roll ρυθμούς, σαν να είναι σε κάποιο κυκλαδίτικο προορισμό.

Αυτό το καλοκαίρι, τηρώντας πιστά τα μέτρα ασφαλείας, το «Ipitou Τhe Βar» έχει απλώσει τα τραπέζια του στον πεζόδρομο κι έχει εμπλουτίσει τον κατάλογο με πέντε καινούργιες μείξεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Lucky Strike, μια παραλλαγή του γνωστού Mai-Tai με μεσκάλ και τζαμαϊκανό ρούμι, το οποίο μοσχοβολάει τροπικά φρούτα, πικραμύγδαλο και βούτυρο κι έρχεται μαζί με ένα fortune cookie, ενώ στα μπεστσέλερ είναι ήδη το Forest, ένα δροσερό mintjulep αρωματισμένο με μπαχάρι, σφένδαμο και φουντούκι. Έκπληξη αποτελεί και το άκρως καλοκαιρινό Dolores (προς τιμήν της τραγουδίστριας των Cranberries) με ιρλανδέζικο ουίσκι, βερμούτ, δροσερά κράνμπερι και μοσχοκάρυδο.

«Ipitou Τhe Βar»: Διακοπές στο κέντρο της πόλης - εικόνα 1

Εννοείται ότι εκτός από τις καλοκαιρινές προσθήκες συνεχίζουν να σερβίρονται τα καλύτερα Ιpitou cocktails, που έρχονται γραμμένα σε φανταστικές καρτ ποστάλ. Επίσης υπάρχουν σταθερά οι προτάσεις για cocktail of the day αλλά και κατάλογος take away σε ελκυστικές τιμές. Σε αυτόν έχουν προτιμηθεί οι πιο απλές γεύσεις, όπως μια Margarita με ανανά και καρύδα, ένα Sour με τσίπουρο, πράσινο τσάι και πεπόνι ή ένα Spicy Mango Mojito.

Περισσότερες πληροφορίες

Ipitou The Bar

Ηπίτου 4, Σύνταγμα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.