Με αυτά τα πάρτι θα κάνεις το καλύτερο ποδαρικό στη νέα δεκαετία

Τελευταίο βράδυ της χρονιάς, ή πρώτο ξημέρωμα του έτους, τα πάρτι που γίνονται πάνω σ’ αυτό το μαγικό νήμα του χρόνου, έρχονται φορτισμένα με τις προσδοκίες ολόκληρης της νέας δεκαετίας.

Με αυτά τα πάρτι θα κάνεις το καλύτερο ποδαρικό στη νέα δεκαετία

Η πόλη φορά τα γιορτινά της και οι κάτοικοι τα υπέρλαμπρά τους για την πιο glamorous βραδιά της χρονιάς, σε ένα new year’s eve που, εκτός από το πέρασμα του παλιού έτους, γιορτάζει τον ερχομό της νέας δεκαετίας. Για τους προληπτικούς, αυτή η μικρή λεπτομέρεια φορτίζει την επιλογή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι με επιπλέον απαιτήσεις, ενώ για τους υπόλοιπους είναι αφορμή για ακόμη πιο extravagant πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ιδού, λοιπόν, τα καλύτερα της πόλης, όπου θα γιορτάσουμε την αλλαγή της δεκαετίας όπως της αρμόζει.

Οι υπερπαραγωγές

Πέρυσι, το Ωδείο Αθηνών είχε αποκαλύψει την επιβλητική ενέργειά του φιλοξενώντας μια New Year’s Eve extravaganza. Φέτος, ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα, μεταμορφώνοντας τα σχεδόν 2.000 τετραγωνικά μέτρα του σε μια χρονομηχανή που, για να υποδεχτεί το 2020, θα μας μεταφέρει στα ’20s του προηγούμενου αιώνα. Όχημα θα είναι το Prohibition Party, όπου επαγγελματικά performances, πιπεράτα burlesque shows, ρουλέτες και κοκτέιλ θα δώσουν το mood, σε ένα χώρο μεταμορφωμένο σε speakeasy της Αμερικής του Μεγάλου Γκάτσμπι (έναρξη 10 μ.μ., είσοδος από € 35 με δύο κοκτέιλ).

Λίγο πιο πάνω, το «Hilton» θα φιλοξενήσει φέτος το MAD New Year Party, με το γνωστό μουσικό κανάλι να στήνει διαφορετικά μουσικά venues πέντε αστέρων μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου-έμβλημα της πόλης (έναρξη 11.30 μ.μ., είσοδος από € 50 με open bar), ενώ πιο κεντρικά, το «Six σD.O.G.S.» θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά υποδεχόμενο στα decks τους Stiko, Pan, Fragk & Gi, Mr Roussos b2b Penelope, Artemhs και Jonn, για το καθιερωμένο του επικό 12 Hour Marathon, που θα τελειώσει το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς (έναρξη 1 π.μ., είσοδος € 10). Παράλληλα, τα decks θα δώσουν ρυθμό και στα νότια, με το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» να υποδέχεται τον θρυλικό Βρετανό DJ Eddie Piller σε ένα soulful και άκρως χορευτικό set, που θα συμπέσει με το πρώτο SNF Run γύρω από το στολισμένο Κέντρο (έναρξη 11 π.μ., είσοδος δωρεάν).

Με αυτά τα πάρτι θα κάνεις το καλύτερο ποδαρικό στη νέα δεκαετία - εικόνα 1

Οι τοπ DJs

Η ομάδα Blend υποδέχεται τη νέα χρονιά στο «01 Athens», αναθέτοντας στον Αργεντίνο Barem και στην Αμερικανίδα Onyvaa να ηλεκτρίσουν το dancefloor: προσωπική ανακάλυψη του Richie Hawtin, ο Barem έχει αφήσει το στίγμα του σε μερικά από τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά σόου του πλανήτη, ενώ η μελωδική techno της Καλιφορνέζας Onyvaa θα απλώσει στην Αθήνα παριζιάνικα beats (έναρξη 1 π.μ., είσοδος από € 20).

Όπως κάθε χρόνο, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος μας περιμένει στην κορυφή του «Hilton», στο εκθαμβωτικό «Galaxy Bar», για ένα σταθερά κλασάτο event, με εκρηκτικό σόου πυροτεχνημάτων να σημαίνει την αλλαγή του χρόνου και ειδικές τιμές διαμονής στο ξενοδοχείο (από € 129) να ολοκληρώνουν την εμπειρία (έναρξη 10 μ.μ., είσοδος από € 35). Σημείο αναφοράς στο downtown clubbing, το «Dybbuk» θα υποδεχτεί το νέο έτος με μια extravagant εμπειρία στα beats των Agent Greg και Liva K (έναρξη 1 π.μ.), ενώ το «The Black Hole Athens», new entry της αθηναϊκής σκηνής, θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά με το ηλεκτρονικό ντούο των Inellea (έναρξη 1 π.μ., είσοδος € 25).

Με αυτά τα πάρτι θα κάνεις το καλύτερο ποδαρικό στη νέα δεκαετία - εικόνα 2

Dine & dance parties

Με φόντο ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά σκηνικά της Αθήνας, το «Privilege» γιορτάζει τoν ερχομό της νέας δεκαετίας με ειδικό New Year’s Eve μενού από τον σεφ Νίκο Θωμά, σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη και live vocals από τον Steven Aderinto, DJ set από τους Gigli και Andeus, αλλά και after hours set από τον DJ Alceen μέχρι το ξημέρωμα (έναρξη 9 μ.μ.). Το πάντα κομψό «Athenée» θα αποχαιρετήσει το 2019 με dinner από τον σεφ Νίκο Σκλήρα και live από την Antonella, προτού τα decks αναλάβουν την υποδοχή του νέου έτους, ενώ δίπλα ακριβώς, στη στοά Σπυρομήλιου, το «Salon de Bricolage» δίνει το στίγμα της μεταμόρφωσης του City Link σε ένα λαμπερό party venue, υπό τη μουσική επιμέλεια των PRIMER με ένα μοναδικό line up που περιλαμβάνει τους Kid Angelo, Mangata και Dino Mfu (έναρξη 9.30 μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.