Διακόσια άτομα απόλαυσαν την πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» από το THE PASS by Schweppes

Σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού για το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, το premium club του Schweppes έδωσε το «παρών».

Διακόσια άτομα απόλαυσαν την πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» από το THE PASS by Schweppes

Λίγο το ταλαντούχο καστ με τον Σταμάτη Φασουλή στην πρώτη γραμμή, λίγο η ιστορία-νουβέλα του λόγιου Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που επί εποχής της ασπρόμαυρης κρατικής τηλεόρασης είχε γίνει ευρέως γνωστή από τη μικρή οθόνη, λίγο το γοητευτικό θέατρο Χώρα που έχει υπάρξει δύο φορές ως στέγη του Εθνικού, λίγο το ντεμπούτο της Όλγας Σκιαδαρέση, κόρης του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, η πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» είχε συζητηθεί πολύ στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Για ακόμη μια φορά, το THE PASS by Schweppes έδωσε το «παρών», εξασφαλίζοντας εκατό διπλές προσκλήσεις στα μέλη του.

Έτσι, τα βράδυ της περασμένης Παρασκευής, διακόσια συνολικά άτομα από το premium club του Schweppes βρέθηκαν στους δρόμους της κυψελιώτικης θεατρογειτονιάς, κάτω από τη μαρκίζα του θεάτρου Χώρα. Στην είσοδο, οι απαστράπτοντες οικοδεσπότες από το THE PASS, ψιλόλιγνες κοπέλες με φορέματα και κουστουμαρισμένοι νεαροί –πάντα στις χρωματικές πινελιές κίτρινου και μαύρου–, υποδέχονταν τον κάθε καλεσμένο ξεχωριστά. «Καλησπέρα σας, θα θέλατε ένα δροσιστικό ποτό από το Schweppes;» Μόλις σερβιρισμένα από το bartender του Schweppes στο mini-bar αριστερά της σάλας, τα φρουτώδη mocktail Alter Ego με τόνους μέντας και λεμονιού αλλά και τα γιορτινά αλκοολούχα cocktail Lady Roseman με gin, tonic, grapefruit και δεντρολίβανο, μοιράστηκαν στα χέρια των θεατών.

Διακόσια άτομα απόλαυσαν την πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» από το THE PASS by Schweppes - εικόνα 1

Μέχρι το τρίτο κουδούνι να δώσει το τελικό σήμα, τα καθίσματα είχαν γεμίσει. Στα σκηνοθετικά χέρια του Πέτρου Ζούλια, η ιστορία μετέφερε τους θεατές στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα, όταν ένας πάμπλουτος κόντε δολοφονείται και δύο διαθήκες διεκδικούν την περιουσία του. Στο κέντρο της ραδιουργίας, ο συμβολαιογράφος Σιόρ Τάπας (τον οποίο υποδύεται ο έμπειρος Σταμάτης Φασουλής) προσπαθεί να κινήσει τα νήματα προς όφελος της κόρης του, όμως οι εξελίξεις βγαίνουν εκτός ελέγχου. Κατηγορίες εναντίον αθώων, αυτοκτονίες, απάτες, ερωτικές ιστορίες καταδικασμένες σε αδιέξοδο και μπόλικες ραδιουργίες πυροδοτούν το δικαστικό θρίλερ, που βουτά από το κωμικό στο δραματικό, από το κοινωνικό στο ψυχογραφικό.

Θα λάμψει στο τέλος η αλήθεια; Ακολουθώντας την κλιμακούμενη ένταση και στα δύο μέρη του θεατρικού, παρασυρόμενοι από την εκφραστική δυναμική του καστ (Αντώνης Λουδάρος, Ευγενία Δημητροπούλου, Κώστας Φαλελάκης κ.ά.), τα μέλη του THE PASS by Schweppes απόλαυσαν το ανατρεπτικό φινάλε. Ύστερα, βγαίνοντας από την αίθουσα, συζητούσαν για τα ατού της παράσταση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εμπειρία με το premium club.

Διακόσια άτομα απόλαυσαν την πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» από το THE PASS by Schweppes - εικόνα 2


Θέλεις να μπεις στον κόσμο του Schweppes; Δείξε χαρακτήρα, γίνε μέλος στο THE PASS by Schweppes κάθε εβδομάδα μία νέα κλήρωση σε περιμένει με εισιτήρια για κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις, δωρεάν cocktail στο κέντρο της πόλης και μοναδικές εμπειρίες στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Συμβολαιογράφος

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 130 '

Μία κλασική αστυνομική νουβέλα, γεμάτη έρωτες, μυστικά και συνομωσίες, που διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα και συναγωνίζεται επάξια τα σύγχρονα ψυχολογικά θρίλερ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.