Big Mouth

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.

Big Mouth

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.

All day spot της περιοχής με τη μουσική, την κουζίνα και το ποτό-κοκτέιλ να είναι η τριπλέτα στην οποία στηρίζεται το concept. Κουζίνα που παίζει σε ιταλικές γεύσεις κυρίως, μέσα από τις πίτσες, αλλά που βρίσκεται επίσης στην Αμερική, εξ ου και τα burgers, αλλά και κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εξ ου και μέξικαν πιάτα στο μενού.

Η αισθητική του σε κερδίζει αμέσως με τη στιβαρή μπάρα και το παιχνιδιάρικο ύφος που σε χαλαρώνει, κι έτσι μπορείς να απολαύσεις είτε ένα brunch, που το προωθεί το μαγαζί, είτε μια τεράστια πίτσα 30 εκατοστών, είτε ψαγμένα κοκτέιλ που ξεκινούν με εξωτική διάθεση.

Το Tito Puente παίζει με μαεστρία στις γλυκές φρουτώδειςς γεύσεις με το passion fruit να βάζει την σφραγίδα του, πλούσιο, δροσερό και γοητευτικό. Το «Χιώτης Μάμπο» γράφει ελληνικά με τη μαστίχα, ενώ το Danny the dog, είναι από τα ωραιότερα κοκτέιλ του Big Mouth, δεμένο, στιβαρό και απολαυστικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Big Mouth

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 8, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.