6 DJs που θα βάλουν φωτιά στα dancefloors αυτό το weekend

Techno σε διάφορες εντάσεις, bass και οργανική house θα ακούσουν οι clubbers από τους guests που καταφτάνουν από το εξωτερικό.

6 DJs που θα βάλουν φωτιά στα dancefloors αυτό το weekend

Techno σε διάφορες εντάσεις, bass και οργανική house θα ακούσουν οι clubbers από τους guests που καταφτάνουν από το εξωτερικό.

6 DJs που θα βάλουν φωτιά στα dancefloors αυτό το weekend - εικόνα 1
Πρώτη ευκαιρία να ακούσουμε επί αθηναϊκού εδάφους την ανερχόμενη Juliet Fox, που γοήτευσε την Drumcode

Trial & Error presents 2028 #1
Παρασκευή 23/2, «Temple»

Το label Trial & Error, που μόλις έκανε το πρώτο της δοκιμαστικό βήμα… χωρίς λάθη κυκλοφορώντας σε βινύλιο το EP «Hollow Systems», ξεκινά τη σειρά parties 2028 με έμφαση στην bass μουσική. Πρώτος guest, ο ανοιχτόμυαλος Βρετανός Batu. (είσοδος 6€)



Electric Pressure w/ Reeko
Παρασκευή 23/2, «Six D.O.G.S.»

Πολυπράγμων εκπρόσωπος της ισπανικής σκηνής της techno, ο Reeko υπογράφει παραγωγές για underground labels, αλλάζει διαρκώς ψευδώνυμα και «τρέχει» δύο δικές του εταιρείες, τη Mental Disorder και τη σκοτεινή Evidence. Μαζί του οι Jerm και Echo Flex. (είσοδος 10€)



GoGive & Locked w/ Juliet Fox
Παρασκευή 23/2, «Steam»

Η πορεία της Juliet Fox στη διεθνή σκηνή της techno αναμένεται να είναι ασταμάτητη. Θα τη γνωρίσουμε κι εμείς εδώ και θα διαπιστώσουμε γιατί η μουσική της κέρδισε την Drumcode και βρίσκεται στο setlist κορυφαίων ονομάτων όπως ο Sam Paganini, οι Pan-Pot και ο Alan Fitzpatrick. (είσοδος 10€)



Playground presents Maga
Παρασκευή 23/2, «Ritual»

Η μουσική του γαλλικής καταγωγής DJ και παραγωγού Maga διανθίζεται με οργανικούς ήχους εμπνευσμένους από τις κοσμοπολίτικες περιηγήσεις του στο Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Κέιπ Τάουν, το Μεξικό και τη Μύκονο – αυτό δηλαδή που ταιριάζει στη spiritual διάσταση του clubbing που πρεσβεύει το «Ritual».



π30 w/ Samuel Kerridge
Σάββατο 24/2, «Temple»
Στο «Temple» συνεχίζουν τις εξερευνήσεις στη σκοτεινή πλευρά της techno, φιλοξενώντας το 30ό party της ομάδας π με guest τον Βρετανό Samuel Kerridge, ο οποίος βαδίζει στα βήματα των συμπατριωτών του Regis και James Ruskin. (είσοδος 8€)



Perestroika w/ Rhadoo
Σάββατο 24/2, «Six D.O.G.S.»

Ο Rhadoo παίζει dubby house και εγκεφαλική techno και συνασπίζει την ακμαία σκηνή της πατρίδας του, της Ρουμανίας, κάτω από την ομπρέλα του label [ar:pi:ar]. Μαζί του οι K.atou και Mr. Roussos σε back-to-back set. (είσοδος 10€)

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.