Τα καλύτερα parties για το κλείσιμο της Αποκριάς

Τα dress codes, οι DJs και οι μουσικές που θα σε κάνουν να χορεύεις μέχρι την ώρα που άλλοι θα πετάνε χαρταετό.

Τα καλύτερα parties για το κλείσιμο της Αποκριάς

Το dress code επιβάλλει ήρωες από μιούζικαλ, σούπερ ήρωες, ό,τι πιο κουλό περάσει απ’ το μυαλό σου ή απλώς ξεκούραστα πόδια για χορό μέχρι την ώρα που άλλοι θα πετάνε χαρταετό!

Τα καλύτερα parties για το κλείσιμο της Αποκριάς - εικόνα 1
Ως έθιμο των ημερών για τους clubbers τείνει να καθιερωθεί η επίσκεψη των –superstars της techno– Pan-Pot

Μασκέ πάρτι ’80s & ’90s
«Mosaiko», 24-26/2
Σε δύο δεκαετίες που έχουμε αγαπήσει για τη μουσική τους είναι αφιερωμένο αυτό το τριήμερο στο hip cocktail bar της Γλυφάδας. Ντύσου, λοιπόν, Michael Jackson, Madonna, Prince, Stevie Wonder, Freddie Mercury ή έστω βάλε μια περούκα σε όποιο χρώμα θυμάσαι ότι έβαφε τα μαλλιά της η Cyndi Lauper. Μουσική θα παίξουν μουσικόφιλοι DJs που ξέρουν τις δύο δεκαετίες από την καλή (όσα τραγούδια μας έχουν σημαδέψει) και από την ανάποδη (όσα τραγούδια μας έχουν σημαδέψει αλλά αρνούμαστε να το παραδεχτούμε): Spyros Pagiatakis και Dear Quentin (Παρασκευή), Takis Apostolou (Σάββατο), Photoharrie και Kissing Strangers (Κυριακή). Είσοδος ελεύθερη.

Μασκέ πάρτι με τους Locomondo
Club του «Σταυρού του Νότου», 24/2
Μια παράδοση που η ξέφρενη μπάντα του «Δεν κάνει κρύο» και του «Μαγικού χαλιού» κρατάει από την ίδρυσή της. Είναι σίγουρο ότι δεν θα σταματήσεις να χορεύεις, γιατί το μείγμα των Locomondo από rap, ska, reggae, hip-hop και dub είναι ιδανικό για ! Είσοδος: €10.

#athenstechno w/ Kondaktor
«Six D.O.G.S.», 24/2
To side project της πλατφόρμας Analogue, #athenstechno, επιστρέφει, πάντα με σύνθημα «Support your local players». Παρουσιάζει, λοιπόν, τον πειραματικό DJ/παραγωγό Κοndaktor, τον δραστήριο συνιδρυτή του label Modal Analysis, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα το άλμπουμ «Afrikanochetos». Support από τους Jerm, a.metz & Mr.M της Analogue. Είσοδος: €5.



Carnival Party στο Roof Stage
«Gazarte», 25 & 26/2
Καθιερωμένα θεματικά parties για τα οποία αξίζει να κάνεις μια έξτρα προσπάθεια για μεταμφίεση. Το Σάββατο ντύσου χαρακτήρας από το αγαπημένο σου μιούζικαλ (σκέψου λίγο παραπέρα από το «La La Land») για να συντονιστείς με τις επιλογές τραγουδιών από αξέχαστες ταινίες του είδους που θα κάνει η house band, ο George Zervos και η Eva Tsachra. Την επόμενη μέρα οι σούπερ ήρωες έχουν την τιμητική τους, οπότε θα δούμε Batman, Storm και Wolverine να χορεύουν με τις μπιτάτες διασκευές pop, rock ’n’ roll και early ’00s τραγουδιών από τους Jaguar Bombs. Είσοδος ελεύθερη.

Mega Barbarella Carnival Parade
Συγγρού 137, 25/2
Να έρθεις με σερπαντίνες, ρόπαλα, λαμέ πουκάμισο και άφρο περούκες, καθώς εδώ θα αποχαιρετήσεις την Αποκριά όπως το έκανες στα μαθητικά σου χρόνια, στην Πλάκα. Μουσική από τα παλιά θα παίζει η ψυχή της θρυλικής ντισκοτέκ, Πέτρος Μπρατάκος. Είσοδος €10 (με ποτό), φιάλη €80 ανά 6 άτομα σε τραπέζι. Κρατήσεις: 6932652600 & 6989829640.

Kitscherella Grande
«Vox», 25/2
Με dress code «Όσο πιο κουλό τόσο πιο καλό», το πρώτο party που μας έκανε να αποδεχτούμε τις ένοχες μουσικές μας απολαύσεις επιστρέφει σε μεγάλο χώρο και με μια live performance-έκπληξη. Στα decks, φυσικά, ο Kitschy Kimon. Προπώληση €6 από το δίκτυο του viva.gr, €8 στο ταμείο. Κρατήσεις τραπεζιών: 6976682285.

Stranger Things Party
«Χυτήριο», 25/2
Η σειρά του Netflix είναι η αφετηρία για να ανατρέξεις στα ’80s στην πέμπτη αποκριάτικη διοργάνωση της Zombie Thriller Party. Εδώ θα αποθεώσουν το ρετρό και το cult με προβολή της ταινίας «The Monster Squad», κουίζ γνώσεων για το «Stranger Things», μίνι έκθεση με παλιές παιχνιδομηχανές και βιντεοπαιχνίδια, διαγωνισμό μεταμφίεσης και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες που κάνουν αυτό το party ιδανικό για geeks. Είσοδος: €6.

Περεστρόικα: Walk The Night
«Six D.O.G.S.», 25/2
Και μόνο για το live act του Echonomist επιβάλλεται να έρθεις στο party του Walk the Night στο πλαίσιο των βραδιών Περεστρόικα. Ο παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη, πλαισιωμένος από τους The Cripples, Gus & Bonso και John Chouliaras, θα παρουσιάσει μια δουλειά που έχει αρχίσει να ακούγεται σοβαρά και στο εξωτερικό. Είσοδος: €6.



Riva Starr
«Dybbuk», 25/2
Το club για το οποίο συζητάει όλη η Αθήνα (άψογος ήχος, εξαιρετικό interior design) φιλοξενεί τον house DJ που αγαπάει τα μαραθώνια sets και έχει ιδιαίτερη κλίση στο remixing. Support από τους Cj Jeff και Lefty D.



Deep Phase presents Natch & Dothen
«Steam» (Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι), 25/2
Η πλατφόρμα Deep Phase του Mikee παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Natch & Dothen, ένα από τα πλέον ανερχόμενα ντουέτα της tech house σκηνής, που ήταν υποψήφιοι στο Beatport ως ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα του είδους για το 2016. Support από τους Mikee, Nick A και St. M. Είσοδος: €8, φιάλη €100 ανά 5 άτομα. Κρατήσεις: 6981029016.



Philip Z & Kay S @ Piso Bar
«Pop Up Cocktail Bar», 25/2
House από τον Philip Z (resident του γλυφαδιώτικου «Μικρό») και από τον Kay S, στο χαρούμενο και φιλικό μικροσκοπικό club. Είσοδος ελεύθερη.



Anormale Special Carnival Edition
«Owl Basement» (Λέκκα 23-25), 25/2
Το project του Monkylo, Anormale, «πλημμυρίζει» αυτό το υπόγειο του downtown με house μουσική. Καλεσμένος ο Joe Done από το Βερολίνο. Είσοδος ελεύθερη.



Playground presents Pan-Pot
«Monastiraki Center» (Αγίας Ελεούσης 3, Ψυρρή), 26/2
Οι Pan-Pot συγκαταλέγονται στους superstars της techno, επηρεάζουν τα πράγματα μέσα από την πλατφόρμα Second State και οι στενές σχέσεις με την ομάδα Playground τους φέρνουν συχνά στη χώρα μας. Ο Gel Abril είναι ο δεύτερος guest από το εξωτερικό, που φέρνει τον ήχο της underground dance σκηνής του Τελ Αβίβ, ενώ από τα decks θα περάσουν οι Viton & Jon Tsamis, Always Late και Nino Santos & Lightem. Προπώληση: €20 και €30 (VIP backstage) από το δίκτυο του viva.gr, φιάλη €200 και €250 ανά 5 άτομα. Κρατήσεις: 6959995752.



Athens AfteR hours Carnival Edition
«Methodia Art Multispace» (Αγίου Όρους 15, Βοτανικός), 27/2
Με όσες δυνάμεις σου έχουν απομείνει, συνέχισε από τις 8 το πρωί με την ξενυχτάδικη ομάδα (του Mikele και του Romylos) και την Playground σε ένα party που μπορεί να σου στοιχίσει το πέταγμα του αετού – θα γυρίσεις μεσημέρι σπίτι σου! Το lineup αποτελεί μυστικό και σίγουρα περιλαμβάνει ένα όνομα-έκπληξη. Προπώληση €5 από το δίκτυο του viva.gr, €5 με βραχιολάκι από το event με τους Pan-Pot, €7 στο ταμείο.

Disco Marathon
«Owl Athens», 26/2
Ένα δωδεκάωρο με ηδονιστική disco από τον Rahaan, ο οποίος έρχεται από το Σικάγο, τον Sunshine Pedro και τον Anthony K. Το μουσικό μας κριτήριο λέει ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές της βραδιάς.



Trash vs Techno: The Μασκέ Edition
«Six D.O.G.S.», 26/2
Θυμόμαστε ενδυματολογικά τα rave parties των ’90s (απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου) και ακούμε στο Gig Space τους Cult Invaders να επιλέγουν ’80s και ’90s ένοχες απολαύσεις, ενώ στο -1 μέλη της ομάδας του διαδικτυακού Cannibal Radio (Softcore, Speerit, Iffie) απευθύνονται στους αμετανόητους της techno. Είσοδος: €5.

’80s-’90s Eurodance Trash Party
«Second Skin», 26/2
Το απόλυτο fun από τους DJs του extreme club, George Fakinos, Dr. D και D. Katsidoniotis που μία φορά το χρόνο… εξευτελίζονται μουσικά! Φυσικά ο χώρος και το κοινό επιβάλλουν ευρηματική μεταμφίεση! Είσοδος ελεύθερη.

Carnivale by Christos Aggelopoulos
«Barrett» (Πρωτογένους 11, Ψυρρή, 2103218373), 26/2
Ο εκλεκτικός και ευέλικτος μουσικά DJ δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες που μιλούν για ένα party με ηδονιστική μουσική, pole dancing και κόσμο που θα κυκλοφορεί με μάσκες! Το σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος ξέρει πολύ καλά τι να παίξει για ένα κεφάτο κλείσιμο Αποκριάς. Είσοδος ελεύθερη.

BananaBoys Go Exotic!
«Spinster», 26/2
«Έχεις ξανακάνει Aπόκριες με τους BananaBoys;» ρωτάει η κινητή ομάδα που μοιράζει μπανάνες και υπονοούμενα στα parties της. Εμείς πάντως δεν έχουμε ξανακάνει, οπότε θα πάμε να δούμε τι παίζει. Είσοδος ελεύθερη.

Carnival Special : #μόνο_ντέκα @ Piso Bar
«Pop Up Cocktail Bar», 26/2
Οι #μόνο_ντέκα, δηλαδή η Φιλίππα Δημητριάδη και η Ζωή Παρασίδη έρχονται για πρώτη φορά στο Piso Bar με Omar Souleyman και Aris San, M.I.A. και Καιτούλα. Την Γαρμπή θα εννοούν, οπότε αυτό είναι ένα party στο οποίο σίγουρα θέλουμε να πάμε. Είσοδος ελεύθερη.

Sodade2 Goes To Hollywood
«Sodade2», 26/2
Την ώρα που οι σταρ του Χόλιγουντ θα περπατούν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre για την απονομή των Όσκαρ, μεταμφιέσου στον αγαπημένο σου κινηματογραφικό ήρωα και περπάτα στο μουσικό χαλί που θα έχει στρώσει ο Dimitris Sarantos και η DJ Fo. Οι τρεις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις θα κερδίσουν όχι Όσκαρ αλλά πλούσια δώρα. Είσοδος: €7 (με ποτό).

Περισσότερες πληροφορίες

Sodade2

Τριπτολέμου 10, Γκάζι
  • Clubs

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Mosaiko

Λαοδίκης 30, Γλυφάδα
  • Bars

Pop Up

25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης
  • Bars

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.